Επειδή το έψαχνα κ εγώ, βρήκα ότι έχει κάποια νυχτερινά λεωφορεία.Chris7 πόσο σας κόστισε το ταξί μέχρι το αεροδρόμιο? Εκτός από τρένο δεν υπάρχει άλλο μεταφορικό μέσο που να πηγένει εκεί?
Last edited:
Επειδή το έψαχνα κ εγώ, βρήκα ότι έχει κάποια νυχτερινά λεωφορεία.Chris7 πόσο σας κόστισε το ταξί μέχρι το αεροδρόμιο? Εκτός από τρένο δεν υπάρχει άλλο μεταφορικό μέσο που να πηγένει εκεί?
Στείλε mail η συμπλήρωσε την ερώτηση στην φόρμα της κράτησης,για να σου απαντήσουν και να είσαι σίγουρος.Για φαγητο εχω κανει την εξης λιστα και προσθέτω και αλλα, σιγα σιγα θα τα φιλτράρω αναλογα τις μερες.
-Grill Royal
-The Grand
-Borchardt
- Rottiserie Weingruen
-DUDU
-Engelbecken
-Hofbrauhaus
- Lutter & Wegner Gendarmenmarkt
Εχω βρει και καποια ιταλικά μηπως θελουμε κατι διαφορετικο μεσα στη βδομαδα, αν εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει ειναι ευπροσδεκτο.
Επισης ηθελα να ρωτήσω για οσους εχουν παει χριστουγεννα, Στις 24 και 25 του μήνα εχουν Fixed Menu μόνο ή και επιλογές a la carte γενικότερα? απλα δε ξέρω στην περιπτωση που κανω κρατηση τώρα και δεν ξέρω ακριβώς και φτασω εκει και βρεθω με μενου εκπληξη των 150-200 το ατομο.
Hasir.Το Τούρκικο που είναι στο Kreuzberg.' Όχι αυτό που είναι στο Mitte.Τι έχετε να προτείνετε σαν must-visit καφετέριες και φαγάδικα medium budget;
Περιμένω προτάσεις
Πολύ σωστά. Αν είσαι λάτρης της ανατολίτικης κουζίνας το Hasir είναι εξαιρετική επιλογή. Μπορώ να πω ότι και τις τρεις φορές που επισκέφθηκα το Βερολίνο στο Hasir δοκίμασα τα καλύτερα κεμπάπ και μεζέδες, ισάξια ίσως και καλύτερα, ακόμα και από την Τουρκία!Hasir.Το Τούρκικο που είναι στο Kreuzberg.' Όχι αυτό που είναι στο Mitte.
Ακριβώς λόγω της περιοχής και επειδή το θεωρώ πιο "αυθεντικό".Επιπλέον αν νοιώσεις και μια λιγουρίτσα μετά τα κεμπάπ μπορείς να πάρεις σιροπιαστά από τα Τούρκικα της περιοχήςΠολύ σωστά. Αν είσαι λάτρης της ανατολίτικης κουζίνας το Hasir είναι εξαιρετική επιλογή. Μπορώ να πω ότι και τις τρεις φορές που επισκέφθηκα το Βερολίνο στο Hasir δοκίμασα τα καλύτερα κεμπάπ και μεζέδες, ισάξια ίσως και καλύτερα, ακόμα και από την Τουρκία!
Να ρωτήσω μόνο γιατί ειδικά αυτό στο Kreuzberg και όχι στις άλλες περιοχές? Πιστεύω ότι το προτείνεις λόγω της ατμόσφαιρας της περιοχής. Εγώ έχω επισκεφθεί μόνο αυτό στην Nurnberger Strasse πίσω από το KaDeWe και οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές.
Α! Εσύ το έχεις φτιάξει ακόμα καλύτερα!!! Την επόμενη φορά λοιπόν μόνο στο Kreuzberg!
Ακριβώς λόγω της περιοχής και επειδή το θεωρώ πιο "αυθεντικό".Επιπλέον αν νοιώσεις και μια λιγουρίτσα μετά τα κεμπάπ μπορείς να πάρεις σιροπιαστά από τα Τούρκικα της περιοχής
Ναι στον ίδιο δρόμο(4-5 κτίρια) πρίν η μετά τον Hasir έχει ένα καλό.Δεν κράτησα το όνομα όμως.Α! Εσύ το έχεις φτιάξει ακόμα καλύτερα!!! Την επόμενη φορά λοιπόν μόνο στο Kreuzberg!