pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Δυστυχώς δεν είναι περαστικά αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.Περαστικα να ειναι και ολα τα αλλα βρισκονται...
Δυστυχώς δεν είναι περαστικά αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.Περαστικα να ειναι και ολα τα αλλα βρισκονται...
Εύχομαι τη λιγώτερη δυνατή ταλαιπωρία όλων σας...μακάρι να υπάρξει θετική έκβαση για την ασθενή...Χαιρομαι που περασατε καλα γιατι δυστυχως εμας εδω ενα δυσαρεστο γεγονος μας εμποδισε να ερθουμε!Η μαμα της Πενθεσιλιας εισηχθη εσπευσμενα στο νοσοκομειο και με πολυ κακη προγνωση...Και οπως ολοι καταλαβαινετε ηταν αδυνατο να παρεβρεθουμε στη συναντηση αυτη.Λυπαμαι πραγματικα γιατι ηθελα παρα πολυ να ειμαι και εγω εκει...Δεν πειραζει ομως,ισως την επομενη...
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Σίγουρα θα έρθουν άλλες συναντήσεις αλλά καμμιά φορά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια οι θεοί γελούν.Εύχομαι τη λιγώτερη δυνατή ταλαιπωρία όλων σας...μακάρι να υπάρξει θετική έκβαση για την ασθενή...
όσο για τις συναντήσεις, μη νοιάζεσαι...όρεξη να έχουμε !
Αθήνας, Αθήνας γιατί εκεί μένω και στις 9/1 δε θα είμαι Πάτρα η εκεί κοντά για να πεταχτώ Ναύπακτο! Οπότε θα περιμένω την επόμενη συνάντηση-όποτε αυτή γίνει- στην πρωτεύουσα:xmas_wink:γιατί καλέ της Αθήνας??μάλλον προηγείται η κοπή της πίτας στις 9-1-10
για κοίτα αν μπορείς τότε για Ναύπακτο!!:xmas_wink: