skout
Member
sirley_22 χωρα η Σκαλα απλως δεν παιζει. Η Χωρα ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει και εχει πολυ ψαγμενα μαγαζακιαQUOTE] πόση ώρα είναι σκάλα - χώρα με μηχανακι ;Χωρα βεβαια..
sirley_22 χωρα η Σκαλα απλως δεν παιζει. Η Χωρα ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει και εχει πολυ ψαγμενα μαγαζακιαQUOTE] πόση ώρα είναι σκάλα - χώρα με μηχανακι ;Χωρα βεβαια..
Ουτε πεντε λεπτα. Γενικα οι αποστασεις στο νησι δεν ειναι μεγαλες. Σχετικα καλο οδικο δικτυο,βεβαια παντα θελει προσοχη το μηχανακι. Κανουν κι ελεγχους για κρανος,αδειες κτλ.sirley_22 χωρα η Σκαλα απλως δεν παιζει. Η Χωρα ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει και εχει πολυ ψαγμενα μαγαζακιαQUOTE] πόση ώρα είναι σκάλα - χώρα με μηχανακι ;
Ευχαριστώ , Ε άρα αν είναι τόσο κοντά τι πειράζει αν μένουμε σκάλα αντι χώρα ; Είναι όντως πιο οικονομικά και πολύ περισσότερες επιλογές στο να βρεις αυτό που ψαχνεις .Ουτε πεντε λεπτα. Γενικα οι αποστασεις στο νησι δεν ειναι μεγαλες. Σχετικα καλο οδικο δικτυο,βεβαια παντα θελει προσοχη το μηχανακι. Κανουν κι ελεγχους για κρανος,αδειες κτλ.
Απο παραλιες,καμπος κι αγριολιβαδο οι πιο οργανωμενες,το λιβαδι του γερανου η αγαπημενη μου,αλλα βεβαια αξιζει και μια επισκεψη στην ψιλη αμμο,που ειναι η μονη που μπορει να εχει κυμμα. Ειναι λιγο ταλαιπωρια η προσβαση,εκτος αν πας με καραβακι.
Έκλεισα ήδη για πατμο ευχαριστώ . Αστυπαλαια έχω Πάει . Κλείσαμε στο λιμάνι της πατμου. Το βράδυ που βγαίνουμε περισσότερο στη χώρα η στο λιμάνι ;[/QUOTE]Η Πατμος εξαιρετικη επιλογη! Πηγα προπερσυ, με ξετρελανε, ειναι πολυ γραφικη! Ειδικα η χωρα της...Αν καταφερετε να μεινετε εκει, θα ειναι εξαιρετικη επιλογη (οι περισσοτεροι μενουν Σκαλα, γιατι ειναι πιο φτηνα, αλλα δεν πολυαξιζει, ειναι απλως το λιμανι). Επισης, σκεψου για Αστυπαλαια!
καταρχην καλως να ορισεις....ακομα εχει πολυ κοσμο,στο νησι,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να απομονωθεις ομως αυτο ειναι οτι θετικο του νησιου............ειναι μικρο και μπορεις ευκολα και με αμαξι και με μηχανακι και με τα ποδια να πας οπου θες.........προτιμησε παραλιες οπως βαγιά,μέρικας,σάψηλα,μαράθι να πας με καραβακι.....αρκιους,λειψους,τηγανάκια......ψιλη αμμο με τα ποδια οχι με καραβακι......αλλα εχει απειρες παραλιες να απομωνωθεις θα μεινεις σκαλα,χωρα,καμπο,γροικο;που ακριβως;εχεις μεταφορικο μεσο;Καλησπέρα.... Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα πρόκειται να επισκεφτώ την Πάτμο από τις 20/08... Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα φαν της πολυκοσμίας, υπάρχουν απόμερες παραλίες στο νησί; (δεν με ενδιαφέρει να είναι οργανωμένες και να έχουν καντίνες). Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει κάποιες πληροφορίες....
Καλησπέρα & καλή χρονιά.Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Σκοπεύουμε να πάμε στη Πάτμο διακοπές. Γνωρίζει κανείς που πήγε πρόσφατα πως είναι η κατάσταση σε ότι αφορά τη μετακίνηση στο νησί ??? Επιβάλλεται αυτοκίνητο να νοικιάσεις (3 άτομα) ή υπάρχει καλή δημόσια συγκοινωνία για τις παραλίες ?
Καλημέρα. Ήδη στη σελίδα των bluestarferries έχουν αναρτηθεί τα δρομολόγια για το ερχόμενο καλοκαίρι.Καλημερα.
Υπαρχει το καλοκαιρι καθημερινα δρομολογιο απο και προς πειραια;