snapper
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Και οπωσδήποτε να δείτε την Kucuk Ayasofya (Ναός Σέργιου κ Βάγχου) και το τζαμί του Σοκολού Πασά που είναι στη γειτονιά σας.
Δεν αμφιβαλλω, αλλο ομως να εχω ανηφορα εξω απ το ξενοδοχειο που σημαινει πώς καθε φορα που θα βγω θα πρεπει να την ανεβουμε και αλλο να συνανταμε μια στο τοσο σε καποια βολτα.Η Πόλη είναι χτισμένη πάνω σε λόφους. Είναι σπάνιο να μην βρεις ανηφόρες/κατηφόρες, μικρές ή μεγάλες, όπου κι αν κινηθείς (στην Ευρωπαϊκή πλευρά).
Εχεις δικιο αλλα δεν ξερω καθολου το μερος και δεν μπορω να καταλαβω πού στο Σουλταναχμετ ειναι καλυτερα. Μπορεις να μου πεις παραδειγμα ενα ξενοδοχειο που ειναι σε καλο σημειο και να κοιταξω εγω μετα στο χαρτη τι εχει εκει γυρω; Ευχαριστω.Εγω θα συμφωνησω με Χρηστο ...ναι μεν ειναι καλο για πρωτη επισκεψη να μεινετε Σουλταναχμετ αλλα το χοτελ κοντα στη Μικρη Αγια Σοφια ..εγω δεν το λεω και καρακεντρικο.
Οντως εχει ανηφορια για να βγεις ατην Αγια Σοφια...Τοπ Καπι..Μπλε ΤΖαμι ..και ειναι μακρια απο γεφυρα Γαλατα ..Ιστικλαλ..Περαν...Ταξιμ..και τα παζαρια .Μονο στο Αραστα Μπαζααρ ειναι κοντα.
Επειδη πατε για 3 μονο μερες ,πρωτη φορα και με παιδακια ..εγω δεν θα επελεγα να ξεποδαριαζομαι ή να χανω πολυτιμο χρονο να ψαχνω τα ΜΜΜ ..για να πηγαινω περα δωθε.
Θα εχετε βεβαια το δικο σας μεσο ,αλλα απ΄ο,τι διαβασα, τα παιδια παραπανω προτεινουν να μην το πολυκυκλοφορησετε εντος Πολης.
Nα πείς για το Maywood τότε !!Κοιταξε απο τη μια και την αλλη πλευρα της γεφυρας του Γαλατα ,διοτι μπορεις να πηγαινεις και προς Σουλταναχμετ και προς Περαν-Ιστικλαλ-Ταξιμ.
Επισης στο κομματι κατω απο την Αγια Σοφια κατηφοριζοντας μεχρι το σταθμο Σιρκεσι .
Να μην πω παλι για το χοτελ Αραρατ απεναντι απο το Μπλε Τζαμι ...θα με βρισει στο τελος η Ευαγγελια
Αυτο το σημειο ειναι εκει που ειναι το ξενοδοχειο Maywood;Επισης στο κομματι κατω απο την Αγια Σοφια κατηφοριζοντας μεχρι το σταθμο Σιρκεσι