katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Προφιτερόλ.
Έχω την εντύπωση ότι το Inci είναι διάσημο για το προφιτερόλ του και όχι για το τιραμισού. Πάντως στη βιτρίνα του είχε, αν δεν κάνω λάθος, μόνο προφιτερόλ.να καταλάβουμε κι εμείς? το μαγαζι μονο τιραμισου κανει? με την αυθεντική ιταλική συνταγή?
Δεν κατάλαβα ; Σε πήγαμε σε φόλα ; Όταν τα καταβροχθιζες δυο δυο τα καζαντιπι δεν σε άκουσα να παραπονιεσαιεμενα παντως με ένα ιταλικό cappuccino μου περασαν...
να καταλάβουμε κι εμείς? το μαγαζι μονο τιραμισου κανει? με την αυθεντική ιταλική συνταγή? γιατι σε ένα άλλο που με πήγαν στην Πόλη, ήταν χάλια, μια κακή απομίμηση του αυθεντικού ιταλικού τιραμισού. μου ακούγεται οξύμωρο Πόλη + τιραμισού. όχι ότι αμφισβητώ το γούστο σας..να ξερω να δοκιμάσω την επόμενη φορά..
Συμφωνώ και γω τα γλυκά του Ozsut με εξεπληξαν ευχάρισταΌντως το προφιτερόλ του Inci είναι πολύ ωραίο, αλλά εννοείται ότι δεν είναι η πρώτη επιλογή στην Τουρκία για γλυκό! Προσωπική μου πρώτη επιλογή: Kazan Dibi από το Ozsut.
να γίνω αιρετικός τώρα? με προκαλείς?Δεν κατάλαβα ; Σε πήγαμε σε φόλα ; Όταν τα καταβροχθιζες δυο δυο τα καζαντιπι δεν σε άκουσα να παραπονιεσαι
Πάντως στην Πόλη φόλα γλυκό δεν έχω φάει ποτε , ενώ στη Ρώμη φόλα τιραμοσου με κρέμα σαν αφρός πολυουρεθανης έχω φάει πολλάκις
Α ρε που είναι το Παιδι να βάλει μια τάξη εδω μέσα επιτέλους
εμένα δεν μου άρεσε. βεβαια το αυθεντικό (το ιταλικό δηλ..- να δούμε πόσες αντοχές δίνει ένας cappuccino..) γίνεται με άλλη συνταγή απο τη γαλλική απομίμηση.Εγώ πάντως δεν το θεωρώ κορυφαίο.
Οι λόγοι της έξωσης και κάποια στοιχεία για το ζαχαροπλαστείο εδώ: Istanbul's Inci sweetshop faces a bitter ending - The NationalΕσύ μπορεί να το πρόλαβες, αλλά αμφιβάλλω αν θα το προλάβουν όσοι πάνε καλοκαίρι (ίσως και πιο μπροστά...). Το μαγαζί είναι υπό έξωση και (μέχρι πριν δύο μήνες, τουλάχιστον) ο ιδιοκτήτης δεν είχε βρει νέο χώρο εγκατάστασης κι έλεγε ότι θα το κλείσει...
ωΧ Παναϊα μου ..ορεξη εχεις βρε βαβα.Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Καμμία όρεξη - ειδικά σήμερα. Απλώς (φιλική συμβουλή), πριν βιαστείς να γράψεις κάποιο σχόλιο, διάβασε καλά αυτό που θα σχολιάσεις, για να μην εκτεθείς.ωΧ Παναϊα μου ..ορεξη εχεις βρε βαβα.