NIKOLETA05
Member
Πρόκειται να πάμε 6 βράδια Πάργα και 3 Παξούς 5-15 Αυγούστου, δύο οικογένειες με τρία παιδιά στην εφηβεία 16-17 χρονών. Αν και έχω πάει Σύβοτα και βρήκα τις παραλίες από τις ωραιότερες που έχω επισκεφθεί στην Ελλάδα, προτιμήσαμε να κλείσουμε για διαμονή στην Πάργα επειδή είχα μείνει και Πάργα παλιά (Χειμώνα όμως δεν ξέρω τι λέει από θάλασσαα) και θυμόμουν ότι έχει περισσότερη "βραδυνη" ζωή για εφήβους. Δεν θέλουν κλάμπινγκ μέχρι το πρωί, αλλά στα Σύβοτα θυμάμαι είχε μόνο ταβερνάκια, Πάργα νομίζο ότι είχε και κάποια μπαράκια. Καλά θυμάμαι?
Ψάχνοντας και εδώ και γενικότερα φωτό από παραλίες στην Πάργα δεν είδα καμία εξίσου ωραία και ξεχωριστή όσο των Συβότων. Είναι έτσι ή δεν είδα τις καλές παραλίες?
Έχετε κάποιες τοπ παραλίες στην Πάργα να μου προτείνετε? Σίγουρα θα πάμε και Σύβοτα, θυμάμαι την Αγία Παρασκευή και τη Μπέλα Βράκα και μια όπου είχε γυριστεί η διαφήμιση του nescafe.Αλλά δεν θέλω να μας φάνε και οι δρόμοι, αν έχει και καμία εξίσου υπέροχη στην Πάργα θα μας ενδιέφερε.
Επίσης στους Παξούς λέω μια μέρα να πάμε με καραβάκι Αντίπαξους ξέρει κανείς κόστος και αν αξίζει?
Άλλες παραλίες στους Παξούς που να μην γίνεται κόλαση για να βρεις πάρκινγκ?
Ψάχνοντας και εδώ και γενικότερα φωτό από παραλίες στην Πάργα δεν είδα καμία εξίσου ωραία και ξεχωριστή όσο των Συβότων. Είναι έτσι ή δεν είδα τις καλές παραλίες?
Έχετε κάποιες τοπ παραλίες στην Πάργα να μου προτείνετε? Σίγουρα θα πάμε και Σύβοτα, θυμάμαι την Αγία Παρασκευή και τη Μπέλα Βράκα και μια όπου είχε γυριστεί η διαφήμιση του nescafe.Αλλά δεν θέλω να μας φάνε και οι δρόμοι, αν έχει και καμία εξίσου υπέροχη στην Πάργα θα μας ενδιέφερε.
Επίσης στους Παξούς λέω μια μέρα να πάμε με καραβάκι Αντίπαξους ξέρει κανείς κόστος και αν αξίζει?
Άλλες παραλίες στους Παξούς που να μην γίνεται κόλαση για να βρεις πάρκινγκ?