_antonis_
Member
Αχ...που να βρίσκονται τώρα αυτές οι ψυχές και μας έχουν παρατήσει εδώ;;
Δεν ξέρω τι θα έκαναν μέχρι πρίν, αλλά προ ολίγου είδαμε απάντηση του hydronetta σε άλλο θέμα. Πέρασαν οι μέρες; Μπά.... Θα σκάσουμε!!καπου θα μπανιαρονται σιγουρα
Αχ.........τίποτα άλλο δεν έχω να πώ!Οχι ρε συ ακομα ...μεχρι 1ο δεκαημερο Νοεμβρη θα γυρισουν κατι τετοιο...
Άλλαξε γυαλιά Αντωνάκη! Ο τελευταίος γρυλλισμός εξήλθε στις 23.10.Δεν ξέρω τι θα έκαναν μέχρι πρίν, αλλά προ ολίγου είδαμε απάντηση του hydronetta σε άλλο θέμα. Πέρασαν οι μέρες; Μπά.... Θα σκάσουμε!!
Τότε ήταν; Δε φοράω καθόλου γυαλιά... :roll:Άλλαξε γυαλιά Αντωνάκη! Ο τελευταίος γρυλλισμός εξήλθε στις 23.10.
άσε τις φόρεσα και μου έσπασε το τακούνι, ανεβοκατεβαίνοντας στο τζιπ ... επιπλέον πρέπει να άρεσαν και σε έναν ελέφαντα, γιατί δεν έλεγε να μας αφήσει να περάσουμεΚαλωσορίσατε!!!! Θέλουμε λεπτομέρειες!!! Και φυσικά απάντηση στην κρίσιμη ερώτηση: Η γυναίκα της παρέας τις φόρεσε τις γόβες-στιλέτο???
Μιλάμε για πολύυυυυυυυ χάλια δηλαδή!!! Καλώς ήρθατε παιδιά!!! Άντε και στα επόμενα!!!Aαααχ επιστρέψαμε........
χάλια ήταν !! δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω...
Απογευματινό μπανάκι με τα παιδιά του χωριού να κολυμπούν δίπλα μας ή να παίζουν ποδόσφαιρο στη παραλία ....
η καμηλοπάρδαλη έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι μου, ο ιπποπόταμος βρυχάται ακόμα στα αυτιά μου, η μυρωδια της λάμπας πετρελαίου τρυπάει τη μύτη μου και τα μάτια μου βλέπουν ακόμα το μισοφέγγαρο να γυαλίζει στα νερά του ποταμού...
με τέτοια τέλεια παρέα και εικόνες, πως να μην θέλω να γυρίσω πίσω :roll: