Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Έλα, Έρση και για σένα έχομε!Παναγιώτα είσαι απίθανη!
Θέλω ένα τέτοιο σε ροζ!
Attachments
-
46,9 KB Προβολές: 84
Έλα, Έρση και για σένα έχομε!Παναγιώτα είσαι απίθανη!
Θέλω ένα τέτοιο σε ροζ!
υπέροχος, για πες για πες για τα αρχικά της αεροπορικής εταιρείας...Απουσιάζω τελευταία και δεν πήρα χαμπάρι ότι φεύγετε...
Λοιπόν εγώ που τα νησιά τα ξέρω ως Καμόρες φρόντισα κι έμαθα λεπτομέρειες για την αποστολή σας.
Κυκλοφορεί, ότι είστε λέει, κάτι σαν προπομποί μιας άλλης αποστολής που θα ακολουθήσει οσονούπω.
Να έχει και φωτογραφίες.
Εγώ βέβαια δεν τα πιστεύω όλα αυτά αν δεν τα δω δημοσιευμένα στο Καβουροζούμι
Καλό ταξίδι παιδιά (κι εμείς μαζί σας)
Ασχετο:Μήπως ξέρετε τι σημαινουν τα αρχικά της αεροπορικής εταιρείας στο σκίτσο;
Λοιπόν εγώ που τα νησιά τα ξέρω ως Καμόρες φρόντισα κι έμαθα λεπτομέρειες για την αποστολή σας.
............
Εγώ βέβαια δεν τα πιστεύω όλα αυτά αν δεν τα δω δημοσιευμένα στο Καβουροζούμι
Καλό ταξίδι παιδιά (κι εμείς μαζί σας)
Ασχετο:Μήπως ξέρετε τι σημαινουν τα αρχικά της αεροπορικής εταιρείας στο σκίτσο;
υ.γ. ελπίζω να έχετε ψηφίσει την φωτογραφία μου στον διαγωνισμό πρίν φύγετε, ε; Η τελευταία είναι μωρέ, με το πλοίο, δε θα δυσκολευτείτε.....
Vaggo, φχαριστούμε για την αφιέρωσηυπέροχος, για πες για πες για τα αρχικά της αεροπορικής εταιρείας...
Με το τακούνι από τις γόβες -στιλέτο που έχεις βάλει στη βαλίτσα σου;Hydronetta μου, η coccobil απείλησε να σε κάνει σουβλιστό
Με το τακούνι από τις γόβες -στιλέτο που έχεις βάλει στη βαλίτσα σου;
Μασημένη γουρουνοτροφή γυρεύεις .υπέροχος, για πες για πες για τα αρχικά της αεροπορικής εταιρείας...