• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Πάμε Ταυλανδη!

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Και εγω μια απο τα ιδια(την αναισθησια εννοω).

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ πάλι το φχαριστιέμαι τόσο πολύ το κούνημα μέσα στο αεροπλάνο που προσπαθώ πάντα να βγάζω θέση στην ουρά που κουνάει περισσότερο!! :haha: :haha:
Ουπs! Αληθεια κουναει περισσοτερο πισω??Θα ζηταω θεση πισω απ'τον οδηγο:haha::haha:.

Δεν φτανει ο τρομοs μου , αλλα ολο το χειμωνα που περασε παρακολουθουσα το Mayday στο tv Μακεδονια που εδειχνε τα χειροτερα αεροπορικα δυστυχηματα σε αναπαρασταση.Tωρα ειμαι πληρωs ενημερωμενη για το τι μπορει να συμβει:shock::shock:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Καλα,εσυ που φοβασαι καθεσαι και βλεπεις τετοιες εκπομπες????

Angeliki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή (ξανά)
Αν κρινω απο την πτηση που ειχα κανει το 2003 απο Buenos Aires - Montevideo με ενα τετοιο παρομοιο μικρο αεροπλανακι... τοτε ναι, κουναει! Αλλα να μη φοβασαι τιποτα ειπαμε!

Σε καποια φαση θα σας διηγηθω και το μηνα που περασα τοτε, το 2003, στις Las Piedras (Uruguay)...

billy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
polynesian , new zealand
εγω δεν εχω προβλημα φοβου ...ε αμα ειναι να πεσει το αεροπλανο που ειμαι εγω ας παει στο @%@^@:mad: ! εξαλου αμα ειναι να "πας" τι με αεροπλανο ταξιδεψεις τι με ποδηλατο..(παρε παραδειγμα το "βλεπω το θανατο σου" :bleh:)! το μονο προβλημα ειναι οτι ζαλιζομε :(

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αν κρινω απο την πτηση που ειχα κανει το 2003 απο Buenos Aires - Montevideo με ενα τετοιο παρομοιο μικρο αεροπλανακι...
Εμ, τι το θελες το αεροπλανάκι για τοσο μικρή διαδρομή;
Δυο ωρίτσες ειναι με το φερι μποτ ( Ασε που διασχίζεις και τις εκβολές του Ριο ντε λα Πλάτα. )

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο Vagantos και η Angeliki να κατευθυνθουν επειγοντωs προs το Central America branch και να τα πουν ολα!!

Βγηκαμε ελαφρωs εκτοs θεματοs γι'αυτο επαναφερω την ταξη και συνεχιζω με περισσοτερο Πουκετ..

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Στο Πουκέτ κάτσαμε 6 νύχτες το Μάρτιο 2007. Το νησί είναι πολύ φθηνό, πιστεύω έχει αλλοτριωθεί αρκετά από τον τουρισμό, μιας κι όταν πήγαμε ήταν η high-season τους και γινόταν στην κυριολεξία χαμός. Πάρα πολύς κόσμος, οι παραλίες γεμάτες, η Μπάνγκλα road φίσκα με ότι πιο extreme μπορούσες να δεις, πάντως οι τουριστικές υποδομές είναι απίστευτες, βρίσκεις ότι θες σε ότι τιμή θες και όποιος πάει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παζαρέψει τις εκδρομές που θα κάνει! Εμείς την πατήσαμε και κλείναμε εκδρομές απευθείας από το ξενοδοχείο. ΜΕΓΑ λάθος! Στα υπαίθρια κιόσκια (που ήταν πάρα πολλά) έκλεινες εκδρομές στην μισή τιμή και μπορούσες να παζαρέψεις κι άλλο! Τα γύρω νησάκια, όπως είπε και η Go2Dbeach, είναι απίστευτα, τα έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο και πολλά από αυτά είναι από μόνα τους θέρετρα (όπως η εκδρομή που πήγαμε στο Raya Yai Island, όπου το νησί ήταν από μόνο του το θέρετρο Raya Father Resort). Περιττό να πω ότι νιώσαμε σαν βασιλιάδες, στην Ελλάδα δεν σου κάνουν τέτοια περιποίηση!! Μασάζ στην παραλία, φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως και κοκτέιλ μέσα σε καρύδα!! Οσο για τον πληθυσμό που μας έκανε αρνητική εντύπωση ήταν βεβαίως οι Γάλλοι (σνομπ, εγωιστές και βρωμιάρηδες), οι Ρώσοι (χυδαιόστομοι και βρωμιάρηδες νεόπλουτοι) και οι Ιάπωνες (μυγιάγγιχτοι, κυκλοφορούσαν με ομπρέλα βροχής στην παραλία και παράγγελναν ένα πιάτο για τέσσερα άτομα!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!)

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Επίσης μέγιστη προσοχή στην οδήγηση, αυτοί έχουν το αγγλικό σύστημα οδήγησης (οδηγούν στην αριστερή πλευρά) και τον ασιατικό απερίγραπτο τρόπο οδήγησης (είχε κόκκινο φανάρι και πιο πέρα μια πινακίδα που έλεγε "if you see the road is free, then go", που φυσικά σήμαινε ότι μπορεί να έχει κόκκινο αλλά άμα δεις ότι δεν έρχεται αμάξι πέρνα...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Menia , ισωs εσυ θα επρεπε να γραψειs για αυτο το ταξιδι κι οχι εγω.
Ο λογοs που δεν κανω πολυ λεπτομερη περιγραφη ειναι γιατι ξερω οτι 6 χρονια πριν παs εσυ , ολα ηταν διαφορετικα.
Ναι ειχε κοσμο , αλλα ολοι συγκεντρωμενοι στην Πατονγκ για την οποια θα γραψω παρακατω.
Τα γυρω νησακια που λεs οτι εχουν αξιοποιηθει στο επακρο ωs θερετρα , εγω τα ειδα σαν ανεγγιχτουs παραδεισουs.Κι εγω Μαρτιο ειχα παει , high season οπωs λεs , και ημασταν 6 ατομα στην παραλια Τon Sai στο Πιπι.
Δεν ξερω τι στο καλο εγινε μετα το τσουναμι , αλλα τα νησια τηs Ταυλανδηs πηραν την κατηφορα τηs ανεξελεγκτηs τουριστικηs αναπτυξηs. Οποιοs παει για πρωτη φορα θα ξετρελαθει σιγουρα , αλλα ξερω οτι αν παω εγω που το ειδα πριν 6 χρονια θα απογοητευω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88