• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιαπωνία Πάμε Ιαπωνία, δώστε ιδέες

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τα εισητήρια έκλεισαν, οι ημέρες είναι μόνο δώδεκα (έντεκα διανυκτερεύσεις), το πρόγραμμα το 'χουμε κάνει λάστιχο αλλά δεν βγαίνει με τίποτα γι' αυτό το βγάζω στη δημόσια διαβούλευση που είναι και της μόδας.
Μετά από πολύ ψάξιμο και ιδέες από εδώ μέσα (ευχαριστώ Liz, Traveller και Yorgos :) ) οι βασικοί άξονες που λέμε να κινηθούμε είναι Κιότο, Τακαγιάμα, Φούτζι και Τόκιο. Οι μετακινήσεις θα είναι βασικά με τρένο και στην Τακαγιάμα λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να δούμε με την άνεσή μας την γύρω περιοχή.
Μας ενδιαφέρει κυρίως να δούμε ό,τι μπορούμε από ιστορικά μνημεία και ναούς, φύση, αρχιτεκτονική (παραδοσιακή αλλά και σύγχρονη) και φυσικά οι γεύσεις! Ό,τι ιδέες έχετε λοιπόν θα βοηθούσαν πολύ.

πχ Να πάμε στη Νάρα; Να μείνουμε στο Φούτζι, να το δούμε σε ημερήσια από Τόκιο ή να το παρακάμψουμε; Νίκκο γίνεται σε μια μέρα από Τόκιο ή πέφτει πολύ; Μήπως κάτι άλλο στις περιοχές που λέω θα άξιζε να μπει στο πρόγραμμα;

varioAthens

Member
Δεν σου δίνω ιδέες γιατί δεν έχω πάει αλλά έχω να πώ ότι σε ζηλεύω...:mad:....
Θα τη δείτε και ανθισμένη, ε? Ααχ!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τις κραυγές, μόνο πριβέ τις έχεις ακούσει...:lol: Δεν θα επεκταθώ δημόσια...:bleh:

Πριν σε παραλάβουν οι γνώστες, θα σου πω ότι η οδήγηση είναι ανάποδα στη Ιαπωνία, οπότε, συ ξερς...;)

ΥΓ.Θα πάω να ψάξω και τη διεύθυνση, που μου ζήτησες :bleh::haha:

Bahari

Member
Τις κραυγές, μόνο πριβέ τις έχεις ακούσει...:lol: Δεν θα επεκταθώ δημόσια...:bleh:

Πριν σε παραλάβουν οι γνώστες, θα σου πω ότι η οδήγηση είναι ανάποδα στη Ιαπωνία, οπότε, συ ξερς...;)

ΥΓ.Θα πάω να ψάξω και τη διεύθυνση, που μου ζήτησες :bleh::haha:
Και είπα και γω πότε θα απαντήσει η ειδήμων... :bleh: Pandora μου, μη μου πάθεις τίποτα, ε;;;:roll:

Mariath, σε παρακαλώ πολύ όταν γυρίσετε με το καλό να γράψεις ότι περάσατε χάλια, ότι δεν είχε τίποτα να δείτε κλπ κλπ, γιατί αν γράψεις το αντίθετο την χάνουμε τη φιλενάδά μας... :haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Pandora σε σένα αξίζει ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί έσπειρες την ιδέα που βρήκε γόνιμο έδαφος στην προσφορά της Alitalia :haha::haha:

Για την οδήγηση το ξέρω αλλά το δοκιμάσαμε και στην Ταϊλάνδη και δεν είναι και τίποτα τρομερό τελικά. Θέλει βέβαια αυξημένη προσοχή αλλά γίνεται.

ΥΓ Τη διεύθυνση γρήγορα :bleh:

Vario ελπίζω ότι θα είμαστε τυχεροί και θα την δούμε ανθισμένη.

varioAthens

Member
Pandora σε σένα αξίζει ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί έσπειρες την ιδέα που βρήκε γόνιμο έδαφος στην προσφορά της Alitalia :haha::haha:

Για την οδήγηση το ξέρω αλλά το δοκιμάσαμε και στην Ταϊλάνδη και δεν είναι και τίποτα τρομερό τελικά. Θέλει βέβαια αυξημένη προσοχή αλλά γίνεται.

ΥΓ Τη διεύθυνση γρήγορα :bleh:

Vario ελπίζω ότι θα είμαστε τυχεροί και θα την δούμε ανθισμένη.
Στο εύχομαι!!! :)
Άντε και να κρατάς σημειώσεις γιατί λείπει μια Ιαπωνία από την travelpedia!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Και είπα και γω πότε θα απαντήσει η ειδήμων... :bleh: Pandora μου, μη μου πάθεις τίποτα, ε;;;:roll:

Mariath, σε παρακαλώ πολύ όταν γυρίσετε με το καλό να γράψεις ότι περάσατε χάλια, ότι δεν είχε τίποτα να δείτε κλπ κλπ, γιατί αν γράψεις το αντίθετο την χάνουμε τη φιλενάδά μας... :haha:
Εννοείται ότι θα την περιγράψω με τα μελανότερα χρώματα.
Και είμαι σίγουρη ότι και το Νανταϊμόρι χάλια θα είναι Pandora :haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πάσχα γιαπωνέζικο Μαρία; ΤΕΛΕΙΑ.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ανονέ Μαρία:

Κόμπα ουά

κονιτσιβά

ντομ αριγατό γκοζαϊμαστά

κόκορο ιτάι

ίκουρα ντεσκά?

Αυτά είναι τα βασικά.

άλλες ινφος δεν μπορώ να σου πω γιατί οι διαδρομές μου ήταν θαλάσσιες

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αυτο το "κοκορο ιται" τι ειναι; Προκειται περι φαγωσιμου;
Δεν εχω να σου δωσω Μαρια μου καμια συμβουλη. Τις ευχες μου μονο να περασετε αξεχαστα! Αλλα μην μας το πειτε!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Να είστε καλά όλοι για τις ευχές σας.

Σουδιανέ θέλω και τη μετάφραση. Αν αρχίσω να τα λέω όλα αυτά μαζεμένα δεν ξέρω με τι ύφος θα με κοιτάνε μετά :haha: Μόνο το ντόμο αριγατό ξέρω, είναι το ευχαριστώ έτσι;

Μάλλον είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που μπορούν να δώσουν βοήθεια αλλά δεν τους βλέπω εδώ γύρω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα