• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιαπωνία Πάμε Ιαπωνία, δώστε ιδέες

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Α, και ποιό είναι το χωριό με τα κιτς (όνσεν);
Δε θυμάμαι, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στον οδηγό σας, θα το βρείτε σίγουρα, είναι ένα όπου όλα τα onsen είναι θεματικά, το ένα είναι η κόλαση, το άλλο ο Αμαζόνιος κι είναι τίγκα στα λεωφορεία με Γιαπωνέζους. Ούτε καν για γέλιο δεν είναι, ξεπενράει τα όρια του κιτς.

Εμείς πήγαμε στο Noboribetsu στο Hokkaido σε ένα μικρό minshuku. Δες τη φωτό για να δεις τι βλέπαμε το πρωί ξυπνώντας: θάλασσα και τα ιαματικά λουτρά ταυτόχρονα, σε κάθε δωμάτιο δικός σου χώρος με δική σου "μπανιέρα" στην ύπαιθρο. Βουαλά κι ένας χάρτης με το πού έχει onsen σε όλη την Ιαπωνία: Japanese Guest Houses - Hot Spring Map of Japan and List of Hot Springs in Japan

Όταν λες συνδέονται στο ίντερνετ από το κινητό, εννοείς ότι έχει παντού wi-fi
ή συνδέονται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας; Με το wi-fi κάτι γίνεται...

Κινητό δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, οπότε ντεν ξέρει πώς λειτουργκεί. Πολλές αλυσίδες καφέ πάντως έχουν wi-fi για τους πελάτες τους, αν πάρετε λάπτοπ θα εξυπηρετηθείτε.

Attachments

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Δε τη γλυτώνω την Ιαπωνία...

το Noboribetsu 1975+

η μία φωτό από τοπικές γιορτές και ή άλλη οι καπνοί από το θειάφι που έβραζε δίπλα μας στις λακκούβες. τα μάτια κόκκινα και η αναπνοή δύσκολη από τη μυρουδιά του θειάφι.

μου έφερες στη μνήμη Yorgo τη καλύτερη εκδρομή στην ενδοχώρα της Ιαπωνίας

]Imageshack - nobiribetsu1.jpg
aimg63.imageshack.us_img63_6776_nobiribetsu1.jpg
[/url]

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι γέλιο αυτή η Τακαγιάμα...ντυθήκαμε και σαμουράι κι έπεσε το γέλιο της αρκούδας. Ιδού και η απόδειξη:
Πωπω! Εισαι φτυστος ο Toshiro Mifune!

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος