• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ιαπωνία Πάλι εκεί, στην χώρα ανατέλλοντος ήλιου (συνδιασμός με άλλη)

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Γειά σας παιδάκια!

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα έρχονται.

Από εκεί και πέρα όπως ξέρετε κάποιοι από το άλλο θέμα μου , είχα φύγει 1 μήνα Ιαπωνία remote working κτλ. επειδή όσο πάω προχωράω και το θέμα των Ιαπωνικών (θέλω να ξανά πάω κιόλας) ,ήρθε η ώρα να βρώ πτήση για εκεί.

Αλλά! Ποιο είναι το catch ?

Δεν θα ήθελα να δώσω πάλι 1200 ευρώ .

Ναι, θα μου πείς δεν θες το ένα δεν θες το άλλο τι θες;

Είναι λίγο περίεργη η σκέψη και το βλέπω πιο πολύ σαν σημειωματάριο το thread αυτό παρά οτιδήποτε άλλο.

Σκέφτηκα το εξής: (Brainstorming)

Πτήση Αθήνα από εκεί Doha και από εκεί Κορέα και μετά από Κορέα να περάσω Ιαπωνία, ώστε να καθίσω και λίγο καιρό Κορέα. Χρόνος δεν υπάρχει όριο , θα δουλεύω remote. (Ταιλάνδη , Βιετνάμ επίσης αν μπούν δεν θα πω όχι).

Οτιδήποτε προς τα "δεξιά" με βολεύει ,προς τα αριστερά δεν μπορώ, Αμερική κτλ. καθότι εκεί θα πρέπει να δουλεύω μέσα στο βράδυ ,ενώ Ιαπωνία έπιανα απόγευμα και τελείωνα βράδυ κατά της 12~ οπότε ήταν λουκούμι.

Οπότε συνοψίζοντας να πω , την ερώτηση μου.

Ποιος είναι ο πιο φθηνός ,μέσα σε εισαγωγικά τρόπος να φτάσω Ιαπωνία αεροπορικώς χωρίς να πρέπει να πάρω Air China , Juneyao Airlines κτλ. θα προτιμούσα Qatar, Emirates, Etihad ,Turkish Airlines.

Ψάχνω δηλαδή να δω ,με ενδιάμεσες στάσεις για ημέρες, ποιοι προορισμοί αξίζουν και να καταλήξω Ιαπωνία...

Μου φαίνεται περίεργο ενώ δεν έχω ημερομηνίες συγκεκριμένες πρότιμηση Μάρτιο και μετά, περίμενα ότι όταν δεν κλείνεις παράδειγμα 10 μέρες, αλλά το αφήνεις φλού και βάζεις one-way θα ήταν πιο φθηνό ,αλλά δεν... δεν...

jimp

Member
Δεν ξέρω αν τσεκαρεις με scoot μέσω Σιγκαπούρης και από εκεί είτε πάλι με scoot είτε με peach για Osaka(δεν θυμάμαι αν πετάει για Τόκυο)

Από Singapore πάλι με Spring airlines μπορείς μέσω Σανγκάης να πας Οσάκα.

Με zipair μέσω Μπανγκόκ/Σιγκαπούρης και Μανίλα (έχει αρκετά φθηνά one way) για Τόκυο.

Επίσης από Dubai μπορείς να δεις την Cebu Pacific για Osaka, Nagoya που έχει αρκετά φθηνά one way, βλέπω τον Μάρτιο 122 ευρώ one way.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Δεν ξέρω αν τσεκαρεις με scoot μέσω Σιγκαπούρης και από εκεί είτε πάλι με scoot είτε με peach για Osaka(δεν θυμάμαι αν πετάει για Τόκυο)

Από Singapore πάλι με Spring airlines μπορείς μέσω Σανγκάης να πας Οσάκα.

Με zipair μέσω Μπανγκόκ/Σιγκαπούρης και Μανίλα (έχει αρκετά φθηνά one way) για Τόκυο.

Επίσης από Dubai μπορείς να δεις την Cebu Pacific για Osaka, Nagoya που έχει αρκετά φθηνά one way, βλέπω τον Μάρτιο 122 ευρώ one way.
καταρχάς σε ευχαριστώ που διάβασες το μπερδεμένο μυαλό μου...

Πέταξα εγχώρια με Peach από Fukuoka σε Τόκυο , ένα ζήτω και έγινε η δουλειά.

Θα τις ρίξω μια ματιά όλες. Αυτό το τελευταίο σίγουρα δεν είναι typo ? Ντουμπάι - Οσάκα 122 ευρώ; Να κλείσω 5-6 αν είναι...αχαχαχ

jimp

Member
καταρχάς σε ευχαριστώ που διάβασες το μπερδεμένο μυαλό μου...

Πέταξα εγχώρια με Peach από Fukuoka σε Τόκυο , ένα ζήτω και έγινε η δουλειά.

Θα τις ρίξω μια ματιά όλες. Αυτό το τελευταίο σίγουρα δεν είναι typo ? Ντουμπάι - Οσάκα 122 ευρώ; Να κλείσω 5-6 αν είναι...αχαχαχ
Γενικά έχει αρκετές φορές χαμηλές τιμές. Τώρα πόσο πάνω πάει η τιμή αν προχωρήσεις ξέρω γω με αποσκευών και τέτοια δεν ξέρω.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Γενικά έχει αρκετές φορές χαμηλές τιμές. Τώρα πόσο πάνω πάει η τιμή αν προχωρήσεις ξέρω γω με αποσκευών και τέτοια δεν ξέρω.
καταρχάς που ήσουν κρυμένος άνθρωπε μου ,τόσο καιρό Σεπτέμβριο 2024 πέταξα , και μου έφυγε ο πάτος με τα 1200 ευρώ από θεσσαλονίκη.

Τώρα βρίσκω Συνδιαστικό 240 ευρώ για Αθήνα με Αετζίαν , από εκεί Ντουμπάι , σετ με 3 ώρες αναμονή , και από εκεί 167 με βαλίτσα για Οσάκα. Θα με τρελάνεις;

Όχι ότι χρειάζομαι κάτι πιο φθηνό μιλάμε για ξεφτύλα και είναι και με airbus που τα έχω λίγο αδυναμία ...μετά από όλα αυτά που γίνονται :p

Έχεις καμία άλλη ιδέα συνδιαστικό; Με έφτιαξες ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Που είσαι να σε στείλω κερασμένες μπύρες; αχαχα

jimp

Member
καταρχάς που ήσουν κρυμένος άνθρωπε μου ,τόσο καιρό Σεπτέμβριο 2024 πέταξα , και μου έφυγε ο πάτος με τα 1200 ευρώ από θεσσαλονίκη.

Τώρα βρίσκω Συνδιαστικό 240 ευρώ για Αθήνα με Αετζίαν , από εκεί Ντουμπάι , σετ με 3 ώρες αναμονή , και από εκεί 167 με βαλίτσα για Οσάκα. Θα με τρελάνεις;

Όχι ότι χρειάζομαι κάτι πιο φθηνό μιλάμε για ξεφτύλα και είναι και με airbus που τα έχω λίγο αδυναμία ...μετά από όλα αυτά που γίνονται :p

Έχεις καμία άλλη ιδέα συνδιαστικό; Με έφτιαξες ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Που είσαι να σε στείλω κερασμένες μπύρες; αχαχα
Θα είμαι Απρίλιο, αν όλα πάνε καλά, Ιαπωνία αλλά δεν πίνω μπύρες.

Αν και δεν ξέρω γιατί δεν θες Air China και Juneyao, για δες και συνδυασμούς με china southern είτε china eastern που πετάνε από διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Αλλά νομίζω ο οικονομικότερος συνήθως είναι αυτός που σου είπα.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Θα είμαι Απρίλιο, αν όλα πάνε καλά, Ιαπωνία αλλά δεν πίνω μπύρες.

Αν και δεν ξέρω γιατί δεν θες Air China και Juneyao, για δες και συνδυασμούς με china southern είτε china eastern που πετάνε από διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Αλλά νομίζω ο οικονομικότερος συνήθως είναι αυτός που σου είπα.
πήγαν πρόσφατα 2 φιλικά ζευγάρια που ξέρω, και ο ένας ειδικά είναι στο μέγεθος μου 1.80 ,90 κιλά, και μου είπε ότι ζορίστηκε πολύ στην air china με την θέση στην economy, και έχει πετάξει και με juneyao είχε πιο πάλια, και είχε πει ειδικά ότι είναι πιο "μαζεμένη" δηλαδή περισσότερο στενά.
Τώρα θα μου πείς, δεν έχεις πάει δεν μπορείς να κρίνεις αλλά όσο ναναι επειδή είναι στα κυβικά μου με ζόρισε.... είναι και ώρες αρκετές όχι τίποτα άλλο.

Ναι, το είδα ήδη ψάχνω να κάνω πλάνο. Γιατί πραγματικά είναι ξεφτύλα το κόστος.

Αν θα είσαι Απρίλιο δεν στέλνεις κανένα ΡΜ προσωπικό μήπως είμαι να κάνουμε καμία βόλτα; :) (ούτε εγώ πίνω μπύρες αχαχαχα ,αλλά ένα καφέ άνετα :D )

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.778
Μέλη
39.511
Νεότερο μέλος
Bdeves

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom