κατσε ιωαννα να κυταχτω στο καθρεφτι....και θα σου πωλονδίνο.. φυσικά!!
βρέ mio...τι εισαι τελικά..κοριτσάκι η αγοράκι...
σαν να με μπέρδεψες λίγο...........
ενα λαθακι εκανα...αμεσως να με φας
κατσε ιωαννα να κυταχτω στο καθρεφτι....και θα σου πωλονδίνο.. φυσικά!!
βρέ mio...τι εισαι τελικά..κοριτσάκι η αγοράκι...
σαν να με μπέρδεψες λίγο...........
΄κατσε ιωαννα να κυταχτω στο καθρεφτι....και θα σου πω
ενα λαθακι εκανα...αμεσως να με φας
Κίκα είχα σχηματίσει ήδη μια ορισμένη άποψη για σένα, με τα διλλήματα σου Βουκουρέστι -Λονδίνο άρχισα να κλονίζομαι, η επιλογή σου όμως με επανάφερε στα ίσα μου. Ναι η Αίγυπτος σου ταιριάζει. Και για να παραφράσω την γνωστή φράση από τις Τρεις Αδελφές του Τσέχοφ, « Στο Κάιρο αδελφές μου, στο Κάιρο»αχ παιδιααααα,ευχαριστω ...εστω και καθυστερημενα για τις προτασεις σας...καθως κοιταζα εδω και εκει μεσα στο Site βλεπω αυτο το θεμα που το ειχα αναρτησει εγω αλλα δεν το ξανα ειδα ποτε γιατι νομιζα οτι για καποιο λογο μου το εσβησαν......
τελικα ακυρο και το λονδινο και το βουκουρεστι......αιγυπτοςςςςςςςς!!!
Κίκα είχα σχηματίσει ήδη μια ορισμένη άποψη για σένα, με τα διλλήματα σου Βουκουρέστι -Λονδίνο άρχισα να κλονίζομαι, η επιλογή σου όμως με επανάφερε στα ίσα μου. Ναι η Αίγυπτος σου ταιριάζει. Και για να παραφράσω την γνωστή φράση από τις Τρεις Αδελφές του Τσέχοφ, « Στο Κάιρο αδελφές μου, στο Κάιρο»
:xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz: