• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΠΕΡΟΥ:7.000 τουρίστες αποκλεισμένοι λόγω απεργίας

fotast

Member
Αποκλεισμένοι στον δημοφιλή προορισμό Κούσκο στο Περού, κοντά στο Μάτσου Πίτσου, βρίσκονται περίπου 7.000 τουρίστες, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων εις ένδειξη διαμαρτυρίας για ένα αρδευτικό έργο.
Ανάμεσα στους τουρίστες που αποκλείστηκαν ήταν και περίπου 3.000 παραθεριστές οι οποίοι σκόπευαν να επισκεφθούν το Μάτσου Πίτσου, δήλωσε η Κάρμεν Αρόσπιδε, πρόεδρος του οργανισμού τουρισμού του Περού. Οι επισκέπτες, ανάμεσά τους και πολλοί ξένοι, δεν ήταν σε θέση να αναχωρήσουν από το Κούσκο, καθώς 1.500 διαδηλωτές απέκλεισαν τους βασικούς οδικούς άξονες διαδηλώνοντας για το σχέδιο άρδευσης Μάχες Σίγουας ΙΙ.
Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε επίσης απεργία σε τοπική εταιρεία λεωφορείων και κλειστές έμειναν και αρκετές τοπικές επιχειρήσεις, ενώ η αστυνομία απέτρεψε καθιστική διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο.
Το υπό σχεδιασμό αρδευτικό έργο περιλαμβάνει την ανέγερση ενός φράγματος ώστε να εκτραπούν υδάτινοι πόροι προς όφελος τοπικών γεωργικών επιχειρήσεων. Αλλά πολλοί μεσαίοι και μικροί αγρότες στην περιοχή θεωρούν ότι το σχέδιο θα αποβεί σε βάρος τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τώρα καταλαβαίνουμε πως ακούγεται η πατρίδα μας στο εξωτερικό όταν γίνονται αντίστοιχες "κινητοποιήσεις".

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εμένα μια χαρά μου ακούγεται ακόμα το Περού και η Γαλλία και η Αγγλία και η Ισπανία και.............................

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμενα παλι καθολου δε θα με χαλαγε να αποκλειστω στο Ματσου Πιτσου. Αλλα και το Κουσκο pas mal.... Ανωτερα βια θα επικαλουμουν και μια χαρα θα την αραζα εκει...

Christian

Member
Άσε που θα κατέβαινα και εγώ στην απεργία με τους ντόπιους, Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Άσε που θα κατέβαινα και εγώ στην απεργία με τους ντόπιους, Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε.
καλά σίγουρα..σε έχω ικανό...
ευτυχώς που ο taver ειναι στην βενεζουέλα και δεν άκούει.:D.γιατί θα τα ακούσεις..

Christian

Member
καλά σίγουρα..σε έχω ικανό...
ευτυχώς που ο taver ειναι στην βενεζουέλα και δεν άκούει.:D.γιατί θα τα ακούσεις..
Για να πω και την αλήθεια, όταν είμουν στο Περού και συγκεκριμένα στο Κούσκο, κάνανε απεργία οι εργαζόμενοι στους αρχαιολογικούς χώρους διεκδικώντας αύξηση των μισθών πείνας που είχαν ......εννοείται ήμουν μαζί τους στη διαδήλωση.

Υ.Γ Ο Taver τι κάνει στη Βενεζουέλα, είναι ο απεσταλμένος των καπιταλιστών για την οργάνωση της αντιπολιτευσης κατά της κυβέρνησης Τσάβες για της αυριανές βουλευτικές εκλογές ????

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Υ.Γ Ο Taver τι κάνει στη Βενεζουέλα, είναι ο απεσταλμένος των καπιταλιστών για την οργάνωση της αντιπολιτευσης κατά της κυβέρνησης Τσάβες για της αυριανές βουλευτικές εκλογές ????
ρε συ christian συνέχεια εφιάλτες βλέπεις..
δεν μπορεί να παει κανένας για....holidays??:D:D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom