• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Ο maltakias στην Κούβα

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Υπέροχο το "μάζεμα", αυτή η τελευταία πρόταση ήταν σφίξιμο στη καρδιά. Και για εμένα που δεν έχω πάει και δεν έχω κουβανέζικο καπνό...κάπως έτσι σκέφτομαι τη Κούβα και κάπως έτσι θα ήταν ο επίλογός μου...:D

lia7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω Βερολίνο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μια υπέροχη περιγραφή σε ονειρεμένο προορισμό. Με γύρισες 6 χρόνια πίσω.
Τελικά είμαι πολύ τυχερή που κατάφερα να πάω στη Κούβα με τιμή γκρουπ (συναντηθήκαμε μόνο στο πήγαινε στο αεροδρόμιο, μέχρι και η επιστροφή μας ήταν 5 ημέρες μετά) και να έχω για ξεναγό τη φίλη, κουμπάρα και συμπεθέρα Κική!!!
«Τι ευτυχία» που δεν επιλέξαμε να επισκεφτούμε το Βαραδέρο, ότι περιγραφή και να διαβάσω για αυτή τη χώρα το επιβεβαιώνει.
Όσο για την επίσκεψη σου στο χώρο ταφής του Che συμφωνώ σε όλα τα λεγόμενα σου απόλυτα.
Με μεγάλη διαφορά η πιο συγκινητική και πιο αξέχαστη εμπειρία από όλα τα ταξίδια μου.
Ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας.

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Αυτό το τελευταίο με τον καπνό
σ ανέβασε στην κορυφή:clap:
Σ ευχαριστώ για το ταξίδι...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αχ... Ωραίος επίλογος! Να σαι καλά!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ότι θελήσει ο καθένας είναι.Ο εφιάλτης του ενός και το όνειρο του άλλου.Για μένα είναι η αθωότητα μια γειτονιάς που ποτέ δεν γνώρισα.Η αλληλεγγύη μια κοινωνίας στην οποία προσβλέπω.Η απογοήτευση μερικών γενιών που περίμεναν το "άλμα" προς τα μπρος,μέχρι που συνειδητοποίησαν πως γέρασαν περιμένοντας.Είναι ένα παράθυρο στο παρελθόν.Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που έμεινε μισογραμμένο και κανείς δεν θέλει να ολοκληρωθεί,εκτός ίσως από τους ίδιους τους ήρωές του.

Πολυ δυνατο!!!!Σε ευχαριστουμε!

fou

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Υπέροχο!!!!!!!! Με ταξίδεψες. Ανυπομονώ να το πραγμαοποιήσω και γω. Σ΄ευχαριστώ.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αχ,με συγκινησες....:(
Κι εμενα βρε παιδι μου μεσα στην καρδια μου μπηκε η Κουβα! Πολυ δυνατος ο επιλογος σου! Ευχαριστουμε!:clap:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Εξαιρετικό φινάλε μιας υπέροχης ιστορίας! Ευχαριστώ!

GTS

Member
Έγραψες ρε μαλτάκιας, εύγε...έχεις από τώρα τη ψήφο μου για την ωραιότερη ιστορία Απριλίου-Μαίου 2011, όταν αυτή βέβαια γίνει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά,σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.Χωρίς ίχνος μετριοφροσύνης σας λέω πως δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Πιθανότατα επειδή οι προσωπικές περιγραφές βγήκαν μέσα απ'την καρδιά μου,να αγγίξανε και την καρδιά πολλών από εσάς.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πιθανότατα επειδή οι προσωπικές περιγραφές βγήκαν μέσα απ'την καρδιά μου,να αγγίξανε και την καρδιά πολλών από εσάς.
αγαπητέ Μαλτάκια όχι μόνο τη καρδιά μας αγγιξες αλλά και τα μυαλά μας,
σ'ευχαριστούμε απο καρδιάς.:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361