• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο πληθυσμός της γής μέχρι το τέλος του 2011

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Πολυ καλο το βιντεακι σου και δυστηχως αληθινο!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εντυπωσιακό.Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πόσο "μικρός" είσαι.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πόσο "μικρός" είσαι.
Μαλτακια,εχεις απολυτο δικιο.Αυτο ειναι,οπως το ειπες.
Με καλυψες απολυτος!!
Πολυ μικροι ειμαστε τελικα!

chrisbd

Member
Μέχρι να βγεί η να εφευρεθεί κανένας Χίτλερ και να γίνει δραστική μείωση του πληθυσμού της γης με τα ατομικά όπλα. Τελιώνουν και τα resources βλέπετε, που είναι στην ουσία και η κύρια αιτία πολέμου, αλλα ελπίζουμε πάντα οτι θα επικρατήσει η λογική.

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Μαλτακια,εχεις απολυτο δικιο.Αυτο ειναι,οπως το ειπες.
Με καλυψες απολυτος!!
Πολυ μικροι ειμαστε τελικα!
Εμένα δεν με έκανε να αντιληφθώ αυτό και δεν νομίζω ότι βγαίνει αυτή η αίσθηση από το συγκεκριμένο βίντεο.

Στο τέλος λέει 'speaking 7000 languages'. Αυτό το αναφέρει ως αριθμητικό δεδομένο όπως τα υπόλοιπα (όπως μέσος όρος ζωής, ποσοστό πληθυσμού χωρίς πόσιμο νερό); Δεν μου κολλάει και τόσο. Και περισσότεροι να ήμαστε 7000 θα ήταν πάλι φαντάζομαι (αν υποθέσουμε ισο-ποσοστιαία αύξηση κάθε τμήματος πληθυσμού που μιλάει μια γλώσσα/διάλεκτο). Τώρα αν ήμαστε λιγότεροι, ίσως κάποιες διάλεκτοι που ομιλούνται από ολιγομελείς φυλές να είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πόσο θα μειώνεται ο πληθυσμός κάθε γλωσσικής 'ομάδας'.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εμένα δεν με έκανε να αντιληφθώ αυτό και δεν νομίζω ότι βγαίνει αυτή η αίσθηση από το συγκεκριμένο βίντεο.

Στο τέλος λέει 'speaking 7000 languages'. Αυτό το αναφέρει ως αριθμητικό δεδομένο όπως τα υπόλοιπα (όπως μέσος όρος ζωής, ποσοστό πληθυσμού χωρίς πόσιμο νερό); Δεν μου κολλάει και τόσο. Και περισσότεροι να ήμαστε 7000 θα ήταν πάλι φαντάζομαι (αν υποθέσουμε ισο-ποσοστιαία αύξηση κάθε τμήματος πληθυσμού που μιλάει μια γλώσσα/διάλεκτο). Τώρα αν ήμαστε λιγότεροι, ίσως κάποιες διάλεκτοι που ομιλούνται από ολιγομελείς φυλές να είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πόσο θα μειώνεται ο πληθυσμός κάθε γλωσσικής 'ομάδας'.
Δεν μ' εχει μπερδεψει περισσοτερο αλλο ποστ εδω μεσα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom