varioAthens
Member
Last edited by a moderator:
Μαλτακια,εχεις απολυτο δικιο.Αυτο ειναι,οπως το ειπες.Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πόσο "μικρός" είσαι.
Να σου πω την αληθεια κανα στρουμφακι περιμενα απο εσενα,επειδη ειπαμε μικρη!!
Νομιζεις δεν το σκεφτηκα;Να σου πω την αληθεια κανα στρουμφακι περιμενα απο εσενα,επειδη ειπαμε μικρη!!
Εμένα δεν με έκανε να αντιληφθώ αυτό και δεν νομίζω ότι βγαίνει αυτή η αίσθηση από το συγκεκριμένο βίντεο.Μαλτακια,εχεις απολυτο δικιο.Αυτο ειναι,οπως το ειπες.
Με καλυψες απολυτος!!
Πολυ μικροι ειμαστε τελικα!
Δεν μ' εχει μπερδεψει περισσοτερο αλλο ποστ εδω μεσα...Εμένα δεν με έκανε να αντιληφθώ αυτό και δεν νομίζω ότι βγαίνει αυτή η αίσθηση από το συγκεκριμένο βίντεο.
Στο τέλος λέει 'speaking 7000 languages'. Αυτό το αναφέρει ως αριθμητικό δεδομένο όπως τα υπόλοιπα (όπως μέσος όρος ζωής, ποσοστό πληθυσμού χωρίς πόσιμο νερό); Δεν μου κολλάει και τόσο. Και περισσότεροι να ήμαστε 7000 θα ήταν πάλι φαντάζομαι (αν υποθέσουμε ισο-ποσοστιαία αύξηση κάθε τμήματος πληθυσμού που μιλάει μια γλώσσα/διάλεκτο). Τώρα αν ήμαστε λιγότεροι, ίσως κάποιες διάλεκτοι που ομιλούνται από ολιγομελείς φυλές να είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πόσο θα μειώνεται ο πληθυσμός κάθε γλωσσικής 'ομάδας'.