• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο

Panos_65

Member
Ηθελα να 'ξερα κατι τετοια γιατι δεν τα γραφετε απ' ευθειας στα Ανεκδοτα... Πολυ καλο!
Οι "εξυπνάδες" που γράφεις νομίζεις πως ενισχύουν την άποψή σου??

Υπονοει πως αλλοτε εχει ο πελατης δικιο κι αλλοτε ο επαγγελματιας. .
Το να χαρακτηρίζεις μια άποψη (που οι περισσότεροι συμφωνούν) ως ανέκδοτο υπονοείς αυτό που λες παραπάνω??

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
όταν δημοσιευθεί η απόφαση θα μπορούσα να την ανεβάσω, αν δεν δημιουργείται θέμα.
Η απόφαση έχει ήδη δημοσιευθεί και έχει επιδοθεί.
Φυσικά είναι αδύνατον να δημοσιευθεί ολόκληρη, γιατί είναι πολλές σελίδες, έχει πολλές λεπτομέρειες, ονόματα εναγόντων και δικολαβικές ορολογίες που είναι άσχετες με ένα ταξιδιωτικό φόρουμ.
Η πρώτη online δημοσίευση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Κανόνα.

KAN /// ///

Είναι η περίληψη των όσων αποφάσισε το δικαστήριο και αναρτήθηκε μετά από δικηγορική συμβουλή. Χωρίς φυσικά το ονόματα των εναγόντων, για την αποφυγή δυσφήμισης τους (κάτι που οι ίδιοι δεν έκαναν δυστυχώς).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οι "εξυπνάδες" που γράφεις νομίζεις πως ενισχύουν την άποψή σου??
Δεν κανω καμια προσπαθεια να ενισχυσω ή να αποδυναμωσω την αποψη μου...

Το να χαρακτηρίζεις μια άποψη (που οι περισσότεροι συμφωνούν) ως ανέκδοτο υπονοείς αυτό που λες παραπάνω??
Εσυ αλλωστε εχεις βγαλεις το πορισμα πως οι περισσοτεροι συμφωνουν με αυτο που εγραψες (βεβαια απο που προκυπτει αυτο αποριας αξιο αλλα θα το δεχτω).

Εξηγησα τι υπονοω. Για περισσοτερα αμα θες πμ. Δεν αφορα η οφ τοπικ συζητηση τα υπολοιπα μελη του φορουμ.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
γενικα ο πελατης εχει παντα δικιο...
Αυτό ήταν μια παλιά αντίληψη που αποσκοπούσε να κρατήσει ο επαγγελματίας τον πελάτη του, όσο δύσκολος και να ήταν. Και σήμερα έτσι είναι σε μεγάλο βαθμό.
Από το δύσκολος όμως μέχρι το παράλογος και ψεύτης έχει μια απόσταση.
Και όταν ο πελάτης γίνεται παράλογος και ψεύτης, τότε σαφώς και δεν έχει δίκιο και ο εκάστοτε επαγγελματίας δεν θέλει να τον κρατήσει για κανένα λόγο και τον θεωρεί ανεπιθύμητο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και όταν ο πελάτης γίνεται παράλογος και ψεύτης, τότε σαφώς και δεν έχει δίκιο και ο εκάστοτε επαγγελματίας δεν θέλει να τον κρατήσει για κανένα λόγο και τον θεωρεί ανεπιθύμητο.
Τι λες; Τουμπες κανουν οι επαγγελματιες για τετοιους πελατες... Σιγα να μη χασουν τα ζεστα λεφτα επειδη ο αλλος θα τους κανει τη ζωη πατινι.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Τι λες; Τουμπες κανουν οι επαγγελματιες για τετοιους πελατες... Σιγα να μη χασουν τα ζεστα λεφτα επειδη ο αλλος θα τους κανει τη ζωη πατινι.
Θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι!

lillia

Member
Επόμενο Ταξίδι
βόλος-πήλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Εχω κάνει 5 ταξίδια με τον ΚΑΝΟΝΑ, μεταξύ των οποίων και το Κασμίρ-Λαντάκ. Ολα άψογα οργανωμένα. Είναι το μόνο γραφείο που εμπιστεύομαι. Αυτό που μου αρέσει, είναι ότι μπορείς να έχεις προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη, πρόκειται άλλωστε για μικρό (σε αριθμό υπαλλήλων) γραφείο, και να συζητήσεις μαζι του ο,τι σε απασχολεί. Δεν γνωριζα ότι αυτή η άσχημη ιστορία είχε τόσο τραγικές συνέπειες σε προσωπικό επίπεδο για τον ιδιοκτήτη. Λυπάμαι πολύ!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Εχω κάνει 5 ταξίδια με τον ΚΑΝΟΝΑ, μεταξύ των οποίων και το Κασμίρ-Λαντάκ. Ολα άψογα οργανωμένα. Είναι το μόνο γραφείο που εμπιστεύομαι. Αυτό που μου αρέσει, είναι ότι μπορείς να έχεις προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη, πρόκειται άλλωστε για μικρό (σε αριθμό υπαλλήλων) γραφείο, και να συζητήσεις μαζι του ο,τι σε απασχολεί. Δεν γνωριζα ότι αυτή η άσχημη ιστορία είχε τόσο τραγικές συνέπειες σε προσωπικό επίπεδο για τον ιδιοκτήτη. Λυπάμαι πολύ!

Έκανες αυτό το φοβερό ταξίδι? Μπράβο, σε παραδέχομαι! Ποιον είχες αρχηγό?
Eσύ όταν πήγες στο Κασμίρ δεν είδες πολυβολεία? δεν είδες πάνοπλους στρατιώτες παντού? δεν είχατε συνεχώς μπλόκα? Είχε μήπως άλλους τουρίστες?
Εγώ όταν πήγα πάντως, μας απαγόρεψαν να πάμε στο κέντρο του Σριναγκάρ και όλη τη νύχτα ακούγαμε τα μεγάφωνα στα τζαμιά να ξεσηκώνουν τον κόσμο.
Και όλα τα ξενοδοχεία είχαν επιταχθεί και είχαν μεταβληθεί σε στρατώνες.
Μόνο 2-3 houseboats λειτουργούσαν.
Απέναντι από το δικό μας houseboat μάλιστα έγινε και μια έκρηξη. Αλλά κινηθήκαμε έξυπνα και διακριτικά και πήγαν όλα καλά.
Στο δε Λαντάκ, είχε στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε από το Λε κάθε πρωί με το σκοτάδι και με τα φώτα σβηστά, μη τυχόν και πέσουμε σε στρατιωτική περίπολο και μας γυρίσουν πίσω. Μ'αυτόν τον τρόπο τα είδαμε όλα, και μοναστήρια και παλάτια και τα πάντα.

• Like
Reactions: Pel

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie