• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο "ΠΛΑΝΗΤΗΣ" ΑΚΑΤΑΜΑ

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
και το Σαν Πιεντρο....ουπς δεν βγηκε η φωτοοοοοοοοοο

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...και τελος ... η κοιλαδα των δεινοσαυρωνννννννννν.

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
LULLU μου πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι τα αισθήματα μου απέναντι σου είναι ανάμικτα:roll:, δεν ξέρω αν σε ζηλεύω, σε μισώ, σε θαυμάζω ή σε συμπαθώ, με τις παραθέσεις σου δεν με βοηθάς οφείλω να πω.
Αυτή η περιοχή είναι από τα μέρη που με εξιτάρουν πολύ, μου μπλέξατε και τον αγαπημένο μου τραγουδοποιό μέσα και με φτιάξατε πρωί πρωί. Άντε καλή συνέχεια.

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω περνω απο εδω μεσα χωρις να πολυκοιταζω δεξια και αριστερα γιατι θα παθω χοντρη ζημια!:harakiri:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
LULLU μου πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι τα αισθήματα μου απέναντι σου είναι ανάμικτα:roll:, δεν ξέρω αν σε ζηλεύω, σε μισώ, σε θαυμάζω ή σε συμπαθώ, με τις παραθέσεις σου δεν με βοηθάς οφείλω να πω.
Αυτή η περιοχή είναι από τα μέρη που με εξιτάρουν πολύ, μου μπλέξατε και τον αγαπημένο μου τραγουδοποιό μέσα και με φτιάξατε πρωί πρωί. Άντε καλή συνέχεια.
...:bleh:. ιωαννα μου..ολα συναισθηματα ειναι και καλοδεχουμενα!!!!!!!!!!!!!:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
...:bleh:. ιωαννα μου..ολα συναισθηματα ειναι και καλοδεχουμενα!!!!!!!!!!!!!:bleh:
ΜΜΜ ωραία και ανωτερότητα, τώρα είναι που μπερδεύτηκα εντελώς. Θα σε μισούσα αλλά με τέτοια αντιμετώπιση από μέρους σου θα είχα τύψεις. Άντε λέω να σε συμπαθήσω για φέτος και του χρόνου το ξαναβλέπουμε.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Στο Σαν Πέντρο πήγα πρώτη φορά το 1998 και κατόπιν το 2007. Είναι θεικό μέρος. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές όμως μέσα στα δέκα αυτά χρόνια. Μπράβο lullu που κατόρθωσες και πήγες. Πως το οργάνωσες?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Στο Σαν Πέντρο πήγα πρώτη φορά το 1998 και κατόπιν το 2007. Είναι θεικό μέρος. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές όμως μέσα στα δέκα αυτά χρόνια. Μπράβο lullu που κατόρθωσες και πήγες. Πως το οργάνωσες?
..
Με 4 απο τους αρχικα 12 φιλους το 2000 οταν ο κοσμος ο πολυς ειχε τρομακρατηθει απο τα αεροπορικα δυστυχηματα εκεινης της εποχης επιλεξαμε Χιλη 27 μερες ταξιδι , βγαλαμε εξω τα νησια του Πασχα επειδη θελαμε να δουμε και την ερημο Ατακαμα και το οργανωσε ενας φιλος απο Θεσσαλονικη ο Πανος, που τοτε εκανε τα πρωτα βηματα αντε τα δευτερα βηματα στο χωρο των τουριστικων πρακτορειων....ο σημερινος.. ΚΑΝΟΝ..:xmas_razz:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Το φαντάστηκα γιατί δεν πάει άλλος εκεί.
Εγώ πήγα το 2007 μ'αυτούς. Δες την ιστορία που έγραψα: Νησί του Πάσχα.
Την πρώτη φορά όμως πήγα μόνος και ψιλοταλαιπωρήθηκα γιατί είχε μόνο 2 ξενοδοχεία και αυτά πανάκριβα. Έμεινα σε ένα κοινόβιο και με έφαγαν οι κοριοί. Και η αστυνομία έκανε κάθε βάδυ έφοδο γιατί έψαχναν ναρκωτικά και παράνομους Βολιβιανούς!! Στο γυρισμό με λήστεψαν και έφτασα στο Σαντιάγκο άφραγκος εντελώς!!!!!! Πρέπει να γράψω ιστορία μου φαίνεται...
Αυτό που θυμάμαι είναι το πόσο καλοσερβιρισμένα ήταν τα πιάτα, ακόμα και στα φτηνότερα εστιατόρια. Τώρα έχουν ασφαλτοστρώσει και τον κεντρικό δρόμο και έχουν απαγορέψει την ανάβαση στον μεγάλο αμμόλοφο στην Κοιλάδα της Σελήνης, γιατί καταστρέφεται από τους χιλιάδες επισκέπτες.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Την πρώτη φορά όμως πήγα μόνος και ψιλοταλαιπωρήθηκα γιατί είχε μόνο 2 ξενοδοχεία και αυτά πανάκριβα. Έμεινα σε ένα κοινόβιο και με έφαγαν οι κοριοί. Και η αστυνομία έκανε κάθε βάδυ έφοδο γιατί έψαχναν ναρκωτικά και παράνομους Βολιβιανούς!! Στο γυρισμό με λήστεψαν και έφτασα στο Σαντιάγκο άφραγκος εντελώς!!!!!! Πρέπει να γράψω ιστορία μου φαίνεται...
Αυτό που θυμάμαι είναι το πόσο καλοσερβιρισμένα ήταν τα πιάτα, ακόμα και στα φτηνότερα εστιατόρια. Τώρα έχουν ασφαλτοστρώσει και τον κεντρικό δρόμο και έχουν απαγορέψει την ανάβαση στον μεγάλο αμμόλοφο στην Κοιλάδα της Σελήνης, γιατί καταστρέφεται από τους χιλιάδες επισκέπτες.
traveladict,γουστάρω πολύ που..επανήλθες;)στό φόρουμ και στην ενεργό...δράση:xmas_lol:,περιμένουμε σχετική ιστορία,έτσι να γνωρίσουμε αυτήν την ιδιόμορφη περιοχή μέσα από τις περιπέτειες σου και την γραφή σου.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. να γραψεις τη ιστορια -ταλαιπωρια σιγουρα κατι εχει αλλαξει απο τοτε ...παντως εγω ανεβηκα στη κοιλαδα της σελινης στο τελος ερποντας αλλα ανεβηκα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα