jimp
Member
Δεκτή η διόρθωση αλλά κάτσε να φωνάξω μια τον Samion να καθαρίσει:-DΜια μικρη διορθωση...
Δεκτή η διόρθωση αλλά κάτσε να φωνάξω μια τον Samion να καθαρίσει:-DΜια μικρη διορθωση...
Συγνώμη φίλε μου αλλά και μόνο από αυτό που γράφεις, καταλαβαίνω ότι πήγες, μόνο που πήγε το κοπάδι του γκρουπ σου και δεν έκανες τον κόπο να ανακαλύψεις την πόλη μόνος σου. Ε όχι και μέσα σε μια ώρα τα αξιοθέατα της πόλης. Έλεος τι αλλο θα διαβάσω!!!3}τρίτος μύθος πολλά αξιοθέατα,η απάντηση είναι όλο το ιστορικό κέντρο αποτελείται απο δυο πεζόδρομους 500-600μέτρα ο καθένας πολλά καταστήματα με αξιοθέατο το ναό του αγίου στεφάνου, την ισπανική σχολή,τα χειμερινά ανάκτορα.{σε μία ώρα εχετε τελειώσει}
Πραγματικά Ελεος!!οταν χαρακτηρίζετε το Πράτερ αξιοθέατο{για όσους δεν έχουν πάει είναι λούνα πάρκ!!!}δεν χρειάζεται παρακάτω.Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.ΑΝ έτσι το βλέπετε καμμία αντίρρηση.Συγνώμη φίλε μου αλλά και μόνο από αυτό που γράφεις, καταλαβαίνω ότι πήγες, μόνο που πήγε το κοπάδι του γκρουπ σου και δεν έκανες τον κόπο να ανακαλύψεις την πόλη μόνος σου. Ε όχι και μέσα σε μια ώρα τα αξιοθέατα της πόλης. Έλεος τι αλλο θα διαβάσω!!!
Να μιλήσω για τα δεκάδες αξιοθέατα (μουσεία, πάρκα, όπερα Πράτερ, εκκλησίες κλπ) δεν έχει νόημα, όσοι έχουν πάει ξέρουν.
Τώρα αν σε κάποιους αρέσει η πόλη ή όχι είναι άλλη συζήτηση.
Προσωπικά την βρήκα μια χαρά.
Υ.Γ. Φιλική συμβουλή. Την επόμενη φορά να μην ταξιδέψεις με γκρουπ, προετοίμασε το ταξίδι σου, μελέτησε τι θες να δεις, περπάτησε την πόλη και ανακαλυψε την μαγεία της όποιας πόλης θα επισκεφθείς.
Δεν νομίζω ο φίλος να χαρακτήρισε το Πράτερ αξιοθέατο..Ξαναδιάβασε τι έγραψε γιατί μάλλον δεν το πρόσεξες καλά...Πραγματικά Ελεος!!οταν χαρακτηρίζετε το Πράτερ αξιοθέατο{για όσους δεν έχουν πάει είναι λούνα πάρκ!!!}δεν χρειάζεται παρακάτω.Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.ΑΝ έτσι το βλέπετε καμμία αντίρρηση.
Φιλε μου ψαξε πρωτα τι ειναι το Πρατερ στη Βιεννη και μετά μιλα γιατί εκτίθεσαι ανεπανορθωταΠραγματικά Ελεος!!οταν χαρακτηρίζετε το Πράτερ αξιοθέατο{για όσους δεν έχουν πάει είναι λούνα πάρκ!!!}δεν χρειάζεται παρακάτω.Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.ΑΝ έτσι το βλέπετε καμμία αντίρρηση.
Ωωωωωωωωωωωωπ, εδώ κάνεις μέγα λάθος. Τη διαδρομή που χαρακτηρίζεις βαρετή, την έχω κάνει με ΙΧ κι έτσι είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Αββαείο του Melk, το Linz και κυρίως το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μαουτχαουζεν... Πίστεψέ με πως δε βαρέθηκα καθόλου...:xmas_cheesygrin:Ναι, το Βιέννη-Σάλτζμπουργκ δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε οδικώς, ούτε σιδηροδρομικώς, ούτε με κανένα άλλο τρόπο. Δε χρειάστηκε ποτέ να μεταβώ από το ένα στο άλλο. Όταν θελήσω να το κάνω, θα πάρω το αεροπλάνο, διότι γνωρίζω ότι είναι μακριά, και ότι είναι αυτοκινητόδρομος (άρα, εξ ορισμού, βαρετή διαδρομή).
+1Ωωωωωωωωωωωωπ, εδώ κάνεις μέγα λάθος. Τη διαδρομή που χαρακτηρίζεις βαρετή, την έχω κάνει με ΙΧ κι έτσι είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ... κυρίως το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μαουτχαουζεν... Πίστεψέ με πως δε βαρέθηκα καθόλου...:xmas_cheesygrin:
Πραγματικά Ελεος!!οταν χαρακτηρίζετε το Πράτερ αξιοθέατο{για όσους δεν έχουν πάει είναι λούνα πάρκ!!!}δεν χρειάζεται παρακάτω.Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.ΑΝ έτσι το βλέπετε καμμία αντίρρηση.
Αυτό ήταν το μήνυμα που έκανε ποδαρικό σε ώρα Ελλάδας!!!!Καλό θα είναι να διαβάζουμε τα κείμενα στα οποία απαντάμε...