• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Λοιπόν έχουμε και λέμε, η πεθερά μου μένει Λονδίνο, ο πεθερός μου Ουαλία, ο ένας κουνιάδος μου Ελβετία, η γυναίκα του κουνιάδου μου είναι Ισπανίδα με σπίτι στην Βαρκελώνη, ο άλλος κουνιάδος μου μένει Μάλτα, ο άλλος κουνιάδος μου μένει και δουλεύει σε σαλέ στη Γαλλία, η άλλη κουνιάδα μου έχει σπίτι στο Μαϊάμι και ο άντρας της είναι από Σρι Λάνκα με συγγενείς εκεί, ο άλλος κουνιάδος μου έχει εξοχικό κάπου στη Μαρμπέλα, η θεία της γυναίκας μου έχει ράντζο στο Κάνσας, ο θείος της γυναίκας μου μένει Νέα Ζηλανδία και τέλος η ξαδέλφη της γυναίκας μου μένει Αυστραλία.
Η δικιά μου ξαδέλφη μένει έξω από το Παρίσι και η άλλη ξαδέλφη είχε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη (προ πλημμύρας) και τώρα κάπου αλλού που δεν θυμάμαι.
Λέω να αρχίσω τις επισκέψεις....:shock:
Ακραίο ???? Δεν νομίζω...:roll:
Γουσταρω μερη... με παντρευεσαι;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Λοιπόν έχουμε και λέμε, η πεθερά μου μένει Λονδίνο, ο πεθερός μου Ουαλία, ο ένας κουνιάδος μου Ελβετία, η γυναίκα του κουνιάδου μου είναι Ισπανίδα με σπίτι στην Βαρκελώνη, ο άλλος κουνιάδος μου μένει Μάλτα, ο άλλος κουνιάδος μου μένει και δουλεύει σε σαλέ στη Γαλλία, η άλλη κουνιάδα μου έχει σπίτι στο Μαϊάμι και ο άντρας της είναι από Σρι Λάνκα με συγγενείς εκεί, ο άλλος κουνιάδος μου έχει εξοχικό κάπου στη Μαρμπέλα, η θεία της γυναίκας μου έχει ράντζο στο Κάνσας, ο θείος της γυναίκας μου μένει Νέα Ζηλανδία και τέλος η ξαδέλφη της γυναίκας μου μένει Αυστραλία.
Η δικιά μου ξαδέλφη μένει έξω από το Παρίσι και η άλλη ξαδέλφη είχε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη (προ πλημμύρας) και τώρα κάπου αλλού που δεν θυμάμαι.
Λέω να αρχίσω τις επισκέψεις....:shock:
Ακραίο ???? Δεν νομίζω...:roll:
Μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα;;; Αν ισχύει το πρώτο, πάω για υπογλώσσια:shock:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πηγαινε για υπογλωσσια αλλα εχουν απεργια τα φαρμακεια...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αναλαμβάνω κι εγώ φιλοξενία, με όποιον βολεύεστε...κανένα πρόβλημα. Και τον Σρι Λάνκα και τον Ουαλό και την θειά με το ράντζο....αρκεί να μου δώκετε έναν ...ανιδιοτελώς βεβαίως βεβαίως :bleh:

PopiTzil

Member
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλέσω και εγώ την κουνιάδα από Ισπανία και την ξαδέρφη από Νέα Ορλεάνη και φυσικά όπως τόνισαν οι κοπελιές παραπάνω...ανιδιοτελώς!!:rolleyes: Εγώ φταίω που είμαστε φιλόξενος λαός??

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αναλαμβάνω κι εγώ φιλοξενία, με όποιον βολεύεστε...κανένα πρόβλημα. Και τον Σρι Λάνκα και τον Ουαλό και την θειά με το ράντζο....αρκεί να μου δώκετε έναν ...ανιδιοτελώς βεβαίως βεβαίως :bleh:
Α να σου πω φιλεναδα ...δεν θα μου παρεις τωρα αυτον απο Σρι Λανκα ..τον προλαβα:haha:
Τουλαχιστον παιδια να τους μοιρασουμε δικαια .

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλέ όποιον θέλετε δώστε, είμαι βολικό παιδί εγώ. Ντεν έχω πρόβλημα...Πάρτον εσύ κοπέλα μου, είναι νωρίς για παραλίες ακόμα εξάλλου. Βολεύομαι με Παρίσι, Ουαλία κλπ. Αν θες, κάνουμε ανταλλαγή σε κανά 6μηνο :bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou