• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γιατί βρε παιδιά, έτσι εύκολα τα παρατάτε; Γιά ρώτα μπας και έχει κανένα σπιτάκι παρατημένο εκεί; :haha:

Πρέπει να ρωτήσω! Και στην τελική θα έρθει κι εκείνος μαζί μας για ξεναγός!

Κανέναν ξεχασμένο συγγενή δεν έχει εκεί;; Ήρθε η ώρα ν' αναθερμανθούν οι σχέσεις τους!!
Καμιά τρίτη ξαδέρφη από του πατέρα του το σόι δεν θα είναι εκεί?:haha::haha:

Η καρχαριόσουπα είναι απ' τα ντελικατέσσεν της Άπω Ανατολής και καθόλου σπάνια (πώς φτιάχνουμε εμείς τη σκορπίνα? ε, τόσο συνήθης).
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την καρχαριόσουπα γιατί όταν είχα πάει πριν πάρα πολλά χρόνια μου είχε κάνει εντύπωση!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παρακαλειται ο κυριος απο πανω μου να αλλαξει αβαταρ γιατι αυτο με κοιταει καταματα κ με τρομαζει.Σαν τιμωρος ειναι.
Φτου βρε νενενα ..μπηκες σφηνα.Ξερει αυτος.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Παρακαλειται ο κυριος απο πανω μου να αλλαξει αβαταρ γιατι αυτο με κοιταει καταματα κ με τρομαζει.Σαν τιμωρος ειναι.
Φτου βρε νενενα ..μπηκες σφηνα.Ξερει αυτος.
Ουπς σόρυ!:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άλλον θέλει να τρομάξει KLEOPATRA μου αλλά - δυστυχώς - εκείνος δε μασάει...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Σκορπιούς στα κάρβουνα σουβλάκι;;;;

Να σου πω ρε baba....τελικώς σε αυτό το Σιγκαπουριανό σχολείο, μάθατε τίποτα ή μόνο μαθήματα γαστρονομίας κάνατε; :rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σκορπιούς στα κάρβουνα σουβλάκι;;;;

Να σου πω ρε baba....τελικώς σε αυτό το Σιγκαπουριανό σχολείο, μάθατε τίποτα ή μόνο μαθήματα γαστρονομίας κάνατε; :rolleyes:
Αν μάθαμε, λέει... Όλη την ιστορία των Βρεττανικών Αποικιών! Μη σου πω για το κουστουμάκι που φορούσαμε κάθε μέρα! Εξ ού και οι εξαιρετικές ενδυματολογικές επιλογές μου! :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και επισης εμαθε να παιζει πολο. Οχι water polo, το αλλο με τα αλογα!:haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
:haha::haha:

Ώστε εσύ είσαι που κλέβεις τη παράσταση κάθε καλοκαίρι στην Κέρκυρα απέναντι από τη Λιστών με την άσπρη φορεσιά, το τουρμπάνι στο κεφάλι και το μοναδικό στυλ;;; Κρικετομάδα να χαρώ..Όλο χάνετε από τους Άγγλους :bleh:

Bahari

Member
:haha::haha:

Ώστε εσύ είσαι που κλέβεις τη παράσταση κάθε καλοκαίρι στην Κέρκυρα απέναντι από τη Λιστών με την άσπρη φορεσιά, το τουρμπάνι στο κεφάλι και το μοναδικό στυλ;;; Κρικετομάδα να χαρώ..Όλο χάνετε από τους Άγγλους :bleh:
Ραντεβού στην Κέρκυρα το καλοκαίρι λοιπόν για να καμαρώσουμε και να υποστηρίξουμε το εκλεκτό μέλος του φόρουμ σε κάποιον από τους αγώνες κρίκετ που θα συμμετέχει:clap::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα