• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
:haha::haha:

Ώστε εσύ είσαι που κλέβεις τη παράσταση κάθε καλοκαίρι στην Κέρκυρα απέναντι από τη Λιστών με την άσπρη φορεσιά, το τουρμπάνι στο κεφάλι και το μοναδικό στυλ;;; Κρικετομάδα να χαρώ..Όλο χάνετε από τους Άγγλους :bleh:
Εγώ όταν είμαι στην Κέρκυρα, μόνο το Κανάλι της Αγάπης και τους αστακούς στο Σιδάρι σκέφτομαι (μη βγάλω ψεύτρα και την Bahari) ;)

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Λοιπόν έχουμε και λέμε, η πεθερά μου μένει Λονδίνο, ο πεθερός μου Ουαλία, ο ένας κουνιάδος μου Ελβετία, η γυναίκα του κουνιάδου μου είναι Ισπανίδα με σπίτι στην Βαρκελώνη, ο άλλος κουνιάδος μου μένει Μάλτα, ο άλλος κουνιάδος μου μένει και δουλεύει σε σαλέ στη Γαλλία, η άλλη κουνιάδα μου έχει σπίτι στο Μαϊάμι και ο άντρας της είναι από Σρι Λάνκα με συγγενείς εκεί, ο άλλος κουνιάδος μου έχει εξοχικό κάπου στη Μαρμπέλα, η θεία της γυναίκας μου έχει ράντζο στο Κάνσας, ο θείος της γυναίκας μου μένει Νέα Ζηλανδία και τέλος η ξαδέλφη της γυναίκας μου μένει Αυστραλία.
Η δικιά μου ξαδέλφη μένει έξω από το Παρίσι και η άλλη ξαδέλφη είχε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη (προ πλημμύρας) και τώρα κάπου αλλού που δεν θυμάμαι.
Λέω να αρχίσω τις επισκέψεις....:shock:
Ακραίο ???? Δεν νομίζω...:roll:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Λοιπόν έχουμε και λέμε, η πεθερά μου μένει Λονδίνο, ο πεθερός μου Ουαλία, ο ένας κουνιάδος μου Ελβετία, η γυναίκα του κουνιάδου μου είναι Ισπανίδα με σπίτι στην Βαρκελώνη, ο άλλος κουνιάδος μου μένει Μάλτα, ο άλλος κουνιάδος μου μένει και δουλεύει σε σαλέ στη Γαλλία, η άλλη κουνιάδα μου έχει σπίτι στο Μαϊάμι και ο άντρας της είναι από Σρι Λάνκα με συγγενείς εκεί, ο άλλος κουνιάδος μου έχει εξοχικό κάπου στη Μαρμπέλα, η θεία της γυναίκας μου έχει ράντζο στο Κάνσας, ο θείος της γυναίκας μου μένει Νέα Ζηλανδία και τέλος η ξαδέλφη της γυναίκας μου μένει Αυστραλία.
Η δικιά μου ξαδέλφη μένει έξω από το Παρίσι και η άλλη ξαδέλφη είχε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη (προ πλημμύρας) και τώρα κάπου αλλού που δεν θυμάμαι.
Δε βλέπω και πολλές δυνατότητες.Τι ατυχία είναι αυτή;:rolleyes:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Να σ'έβλεπα αν θα έλεγες το ίδιο όταν αρχίζουν αυτοί τις επισκέψεις σε εμάς.:lol:
Ωχ! Αυτό δε το σκέφθηκα! Θα είσαι μόνιμα έτσι:welcome::argentina01::gb01::india01::mexico01::peru01::china01::jamaica01::paris05::spain01::usa01::thailand01:Και τα Καμένα Βούρλα μια χαρά προορισμός είναι.:rolleyes:

piccolo_mondo

Member
Ε αυτη την γυναικα θα την παντρευομουνα κ εγω :lol::lol:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Να σε βοηθησουμε βρε αδερφε.
Φερε να φιλοξενησω εγω αυτη με το σπιτι στο Μαιαμι που εχει τον αντρα απο τη Σρι Λανκα.

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Να σε βοηθησουμε βρε αδερφε.
Φερε να φιλοξενησω εγω αυτη με το σπιτι στο Μαιαμι που εχει τον αντρα απο τη Σρι Λανκα.
Πάντα φιλόξενοι οι Έλληνες........... :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι φιλοξενοι. Το οτι εχει λιγουρευτει τις παραλιες σε Μαιαμι και Σρι Λανκα ειναι εντελως συμπτωματικο...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παντως φιλοξενω την πεθερα εκ Λονδινου και την εξαδερφη εκ Παρισιων.
Ανιδιοτελως εννοειται!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou