Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Σιδηροδρομικα δοκιμασες?Άστα να πάνε. Τα χω παίξει... Ψάχνω πάνω από 10 ώρες αεροπορικά σήμερα
Σιδηροδρομικα δοκιμασες?Άστα να πάνε. Τα χω παίξει... Ψάχνω πάνω από 10 ώρες αεροπορικά σήμερα
Μπορεί να θεωρηθεί "βαλίτσα" σακούλα σούπερ μάρκετ ΑΒ, Καρφουρ, κλπ...? Είναι μεγάλη η ξεφτίλα? (ξέχασα να αγοράσω)
Γεια σας,
Ετοιμαζομαι για ταξιδι στο Μεξικο και Κανκούν αυτές τις μέρες. Γνωρίζει κανείς τι ταξιδιωτικά γραφεία πηγαίνουν με γκρουπ εκεί για δέκα ημέρες? Ευχαριστώ..
Ιράν, Ινδία, ή Ταιλάνδη το Σεπτέμβρη;
Θα είμαι καλό παιδί, χωράω σε βαλίτσες, βάζοντας τα πόδια πίσω από τον αυχένα. Θα πάρω μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Πότε φεύγουμε;Έκλεισα
Στα 488 με ένα 18ωρο Doha...
Αν σε βοηθαει σε λυπαμαι εγω...Έχω πήξει περιμένοντας την άδεια κι η άλλη πήγε 3 βδομάδες στην Ρόδο, 1 βδομάδα Πορτογαλία, μια βδομάδα στην Τήλο κι επειδή είναι λίγα όλα αυτά που να της φτάσουν, γυρνώντας από Τήλο μέσω Ρόδου είπε να μην γυρίσει καν σπίτι και να πετάξει απ' ευθείας για Κύπρο... Έλεος, δεν με λυπάται κανείς????
Μωρέ ναι κι εγώ τα ακούω.. Αλλά η εν λόγω δεσποινίς είναι αδερφή μου και μένει σπίτι μου! Τους τελευταίους μήνες έχω την αίσθηση πως έχει μετακομίσει!!!Μαράκι μη μασάς...Τα ίδια ακούω κι εγώ..Υπομονή, όταν θα φεύγουμε εμείς οι άλλοι θα γυρνούν.