Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Noμίζω ότι πρέπει να γίνει επαναφορά του προηγούμενου άβαταρ ώστε να έχουμε τη δυνατότητα και εμείς που μπήκαμε στο φόρουμ αργά να κρίνουμε το βαθμό sexiness ή μη της φώτο.
Ποσα δινεις?

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Εγώ πάλι λέω κρίμα που δεν έχω κανένα κοκτέιλ σε φωτογραφία να βάλω... Θα πληρούσε τις προδιαγραφές μου και δε θα ήταν σέξυ (πέρα από το όνομα). :roll:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τωρα κι αν δεν καταλαβα τιποτα.... παρακαλω να επανελθει η προηγουμενη φωτο για την αποκατασταση... Εδω που τα λεμε μια χαρα φωτογραφια ηταν... και οι φωτοσκιασεις αλλο πραγμα, εντελως επαγγελματικη!!! χασατε οσοι δεν προλαβατε :D:D:D
Διατιθεται ομως σε καλη τιμη (234556 ατοκες δοσεις)

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Τωρα κι αν δεν καταλαβα τιποτα.... παρακαλω να επανελθει η προηγουμενη φωτο για την αποκατασταση... Εδω που τα λεμε μια χαρα φωτογραφια ηταν... και οι φωτοσκιασεις αλλο πραγμα, εντελως επαγγελματικη!!! χασατε οσοι δεν προλαβατε :D:D:D
Διατιθεται ομως σε καλη τιμη (234556 ατοκες δοσεις)
Εγώ πάλι λέω ότι είναι χάλια φωτογραφία και οι φωτοσκιάσεις είναι δικοί μου συνδυασμοί επεξεργασίας. Τόσο επαγγελματικό δηλαδή... :haha:
Θα αρκεστείτε λοιπόν σε αυτή που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και είναι σεμνή σεμνότατη. :cool:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καποιος θέλει οπωσδήποτε διακοπές

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ρε σεις τι επαθαν αυτοι που γυρισαν απο το αμερικα? χτες που τους επιασε το jet lag λαλουσαν μεχρι το πρωι

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Μην τους μελετάς...
Δε μας φτάνει ο πόνος μας, που όλοι κάνουν ταξίδια κι εμείς βράζουμε στην Αθήνα, το τελευταίο που θέλουμε είναι ιστορίες και περιγραφές... :killme::haha:

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Fenia, άσχετο:
Αντί για κλάμπιν' συμβιβάζεσαι με λάτιν; :cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις