Τριπάκια, πού είπαμε ότι μένεις;; Μόλις έλεγα ότι πεινάω...Περιμενοντας τα φαγια... BBQ time.
Τριπάκια, πού είπαμε ότι μένεις;; Μόλις έλεγα ότι πεινάω...Περιμενοντας τα φαγια... BBQ time.
Μην ανησυχεις. Ο πανικος αργησε αλλα σημιωθηκε τις πρωινες ωρες.Μάλλον σας ξενέρωσα...
Εεεε... :roll:Τώρα τί να απαντήσω; Ότι είναι μαγιώ και δε φοράω σκουλαρίκια; :roll:Ρε Vally τι τα θες τα εσωρουχα με τετοια ζεστη? Το δικο μου avatar δε φοραει τιποτα. Εν παση περιπτωσει βγαλε τα σκουλαρικια, μπορει να μαγκωθουν πουθενα.
Τη φωτογραφια σου απο εκεινο το χειμωνιατικο ταξιδι στη ΛαπωνιαΕεεε... :roll:Τώρα τί να απαντήσω; Ότι είναι μαγιώ και δε φοράω σκουλαρίκια; :roll:
Απλώς, προετοιμάζομαι ψυχολογικά για διακοπές και παραλία. Τί να βάλω; Το χριστουγεννιάτικο μου δέντρο;
Άμα είχα πάει, γιατί όχι;;; Με τέτοιο καύσωνα, θα μας χρειαζόταν ένα χιονισμένο τοπίο...Τη φωτογραφια σου απο εκεινο το χειμωνιατικο ταξιδι στη Λαπωνια
Βρε αμα φυγω απο την Κωλοαθηνα (την επομενη Τριτη) ας ειναι οσο σεξυ θελει, τωρα στην αλλη οθονη εχω @#$~~$%@αριθμους να ταιριαξω και με ξεμυαλιζουν τετοια avatar, χαθηκε 1 φωτογραφια του λυκου με τα 7 κατσικακια?Ασε το κορίτσι να είναι σέξυ !
Noμίζω ότι πρέπει να γίνει επαναφορά του προηγούμενου άβαταρ ώστε να έχουμε τη δυνατότητα και εμείς που μπήκαμε στο φόρουμ αργά να κρίνουμε το βαθμό sexiness ή μη της φώτο.Εντάξει, αλλά (χωρίς παρεξήγηση) νομίζω ότι η ζέστη έχει βαρέσει πολλούς από εμάς εδώ στο φόρουμ.
Το σέξυ ποιος το είδε να μου το πει κι εμένα... :roll:
Τέσπα, επειδή λοιπόν δε μου αρέσει να προκαλώ έβαλα και ζακέτα.