amsterdam
Member
Ευχαριστώ ευαγγελία,και στα δικά σου..Παντα αξιος ams !!
Ευχαριστώ ευαγγελία,και στα δικά σου..Παντα αξιος ams !!
Μερσι :killme::killme:
Μα τι βαρεμαρα ειναι τουτη σημερα ...
ηδη εχω φρικαρει με τα σουπερ τοπικς "απο deck σε κρεββατι" και "πως λεγεται η βενζινη".....Ξεκίνα ένα πικάντικο θεματάκι και θα ξεβαρεθείς με αυτά που θα διαβάσεις..
ηδη εχω φρικαρει με τα σουπερ τοπικς "απο deck σε κρεββατι" και "πως λεγεται η βενζινη".....
ο καυσωνας εχει χτυπησει για τα καλαηδη εχω φρικαρει με τα σουπερ τοπικς "απο deck σε κρεββατι" και "πως λεγεται η βενζινη".....
Στο πρώτο μπορώ να σου απαντήσω για ένα ερωτικό τετραήμερο στα μέσα Ιουνίου και όχι για ολόκληρο το καλοκαίρι....λεω να ανοιξω ενα με θεμα "Σεξ στη λαθος πλευρα του Ατλαντικου. Προτασεις και λυσεις για ενα ερωτικο καλοκαιρι στην Πορτογαλια"
Επισης αλλο ενα που μου ερχεται στο μυαλο "Πως λεγεται στα Πορτογαλικα: Ανοιξε το καπακι και βαλε μου την αντλια.... στο ρεζερβουαρ"
Αυτο το minha bomba δεν μ'αρεσε......Στο πρώτο μπορώ να σου απαντήσω για ένα ερωτικό τετραήμερο στα μέσα Ιουνίου και όχι για ολόκληρο το καλοκαίρι....
Abra a tampa e colocar a minha bomba .... no tanque (από google μετάφραση)
μη ξερασω τωρα.............Καλοκαιρινος προορισμος στην Ευρωπη ειναι ενας και λεγεται Ελλαδα!