• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Οχι ρε,προς Θεου..προστατευουν τις περιουσιες του κοσμακη..τωρα αμα ριχνουν και καμμια ψιλη..τι το θελες σου λεει,αγαπουλα?κατσε στο σπιτακι σου να σαι σιγουρος..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όποιος μπορέσει να χαρακτηρίσει με διαφορετική λέξη -πλην της χούντας- το σημερινό,είναι ή γλωσσοπλάστης ή ανόητος.

Η διαφορά του Αλ Άσάντ με το σημερινό είναι ότι στη Συρία ανοίγουν και πυρ.

Πάντως σήμερα οι μπάτσοι άνοιξαν πόλεμο με μεγάλη μερίδα του λαού και θα το πληρώσουν ανάλογα.

GTS

Member
Ρε συ μαλτάκιας, είσαι και πολιτικοποιημένος και σκεπτόμενος γμτ, οι μπάτσοι πρέπει να τη πληρώσουν? Μαζί σου ότι είναι εγκληματίες και γουρούνια, ψυχάκηδες που βαράνε είναι....αυτοί που κάθονται στα γραφεία και δίνουν την εντολή να λιανίσουν τον κόσμο και εκπονούν σχέδια βίας και τρομοκρατίας, τι είναι? Αυτό είναι ένα σημείο που πάντα διαφωνούσα με κατά τ'αλλά ιδεολογικά συνοδοιπόρους, αφήστε ρε τα πιόνια και τους τελευταίους τροχούς της αμάξης και ορμήξτε στα κεφάλια. Η επίθεση εναντίον των μπάτσων είναι σα να χτυπάς το σαμάρι και να αφήνεις το γάιδαρο, είναι ρηχή αντίδραση και κοντόφθαλμη, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Πάμε να κάψουμε κανά καλό σπιτάκι γαιδάρου κι εγώ μαζί σας. Θα τα βάλω με τους μπράβους κι όχι με τους Νονούς?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Guys (and gals) ας ανοίξει ένας νεο θέμα για τα σημερινά, για να κρατήσουμε το offtopic ανοιχτό σε... off topic μηνύματα (και να μην κλειδωθεί και αυτό)

:)

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Δεν το ανοίγετε εσείς να κάνετε και αποκοπή-επικόλληση τα ποστ.
Το απαιτεί και η επικαιρότητα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ζητώ συγγνώμη αν παρεξέκλινα του ορθού off topic,αλλά αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω ξαναδεί.

Και πάλι συγγνώμη από το φόρουμ (τουλάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία του που σέβομαι).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σιγά ρε με τις συγνώμες, δεν έγινε τίποτα τρομερό, στο offtopic είμαστε, εγώ απλά τόπα αν ΄θελετε να συζητήσετε τα σημερινά (τα οποία ούτε κι'εγώ τάχω ξαναδεί, και αν γράψω ευθαρσώς τη γνώμη μου θα θεωρήσουν πάλι κάποιοι ότι το φόρουμ έχει... πολιτική γραμμή....)

dmdoc

Member
Guys (and gals) ας ανοίξει ένας νεο θέμα για τα σημερινά, για να κρατήσουμε το offtopic ανοιχτό σε... off topic μηνύματα (και να μην κλειδωθεί και αυτό)

:)

Chief,κλείδωσε το offtopic,και τότε θα δεις πραγματικές διαδηλώσεις και επεισόδια στο Σύνταγμα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ δεν τολμώ να το ανοίξω γιατί από την εισαγωγή θα γίνει κόλαση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia