• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Πήγα σε δημόσια υπηρεσία και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με ευγένεια. Βγαίνοντας έξω έπιασα τον εαυτό μου να αισθάνεται ευγνωμοσύνη! :shock: Και αναρωτήθηκα: "Νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί οι υπάλληλοι έκαναν το αυτονόητο? Γιατί έκαναν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται?"

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μπαίνω στην πολεοδομία Ηρακλείου να ζητήσω τον χάρτη του οικισμού που διαμένω. Και τι μου λένε οι θεές; : "Γιατί να πηγαινοέρχεσαι κάθε φορά που θες χάρτη; φέρε μας ένα φλασάκι και θα σου περάσουμε όλους του χάρτες του Ν. Ηρακλείου μαζί με τα συνοδευόμενα ΦΕΚ!!!" Το άλλο; "Θα μπορούσα να έχω συντεταγμένες για δύο στάσεις;" απάντηση: "και δεν παίρνεις όλο το αρχείο με τις 300;"… δε γίνεται… ονειρεύομαι…

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
παντως εγω μολις ποσταρισα εκει και τα βλεπω ολα!!!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι κάτι γίνεται σπύρο το ψάχνω, κι'αλλα 2 άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αναμείνατε κάτι ανατινάχτηκε.

dmdoc

Member
Καλά σοβαρά τώρα: μόνο εγώ δεν βλέπω την σελίδα 10 του http://www.travelstories.gr/social-...-%F3%F5%ED%F4%DC%E3%EC%E1%F4%EF%F2-%3B-9.html ?????????????
Και την βλέπεις και έχεις ποστάρει κιόλας :haha::haha::haha:

Όχι κάτι γίνεται σπύρο το ψάχνω, κι'αλλα 2 άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αναμείνατε κάτι ανατινάχτηκε.
Chief,φέρε τα travelοματ,να ανακαλύψουν τους δολιοφθορείς κουκουλοφόρους.Όποιο μέλος έχει κουκούλα στο avatar του να δέχεται μόνιμο ban!!!!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Δηλαδή εσείς με βλέπετε που έχω ποστάρει; Εγώ δε με βλέπω ακόμα. Μήπως θέλει το forum να μου πει κάτι; Πάω να βάλω κουκούλα στον Kermit.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
έφτιαξα καινούριο τόπικ με τη 10η σελίδα του παλιού. Οκ τώρα;

piccolo_mondo

Member
Μπαίνω στην πολεοδομία Ηρακλείου να ζητήσω τον χάρτη του οικισμού που διαμένω. Και τι μου λένε οι θεές; : "Γιατί να πηγαινοέρχεσαι κάθε φορά που θες χάρτη; φέρε μας ένα φλασάκι και θα σου περάσουμε όλους του χάρτες του Ν. Ηρακλείου μαζί με τα συνοδευόμενα ΦΕΚ!!!" Το άλλο; "Θα μπορούσα να έχω συντεταγμένες για δύο στάσεις;" απάντηση: "και δεν παίρνεις όλο το αρχείο με τις 300;"… δε γίνεται… ονειρεύομαι…
Μυριζουν απολυσεις (λεμε τωρα) κ σου λεει, θα φυγουμε που θα φυγουμε, ας κανουμε τουλαχιστον κατι καλο.. τα αυτονοητα δηλαδη.. εεεεεεεελεος!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia