piccolo_mondo
Member
Το κολλημα!!!!!!!!
Last edited by a moderator:
Ναι? Δεν έχω λάβει κάτι..τουλάχιστον έχει λιακάδα; σου έχω στείλει δυο Κρητικούς πάνω από την Πέμπτη...
Προστυχη..... τριβοσουν στα ξενα γκαζον............θα το πω στον πατερα σου!Ναι? Δεν έχω λάβει κάτι..
έχει φοβερή λιακάδα. Χτες πέρασα όλη τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγικά (ξαπλωμένη σε έναν κήπο)
Επειδή πιστεύω βαθιά ότι την εποχή και τις μέρες που διανύουμε θα τις διαβάζουν κάποτε τα παιδιά και τα εγγόνια μας,εύχομαι ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος να βρει κάποιο τρόπο να εκφραστεί ενεργά απέναντι σε αυτό που προσπαθούν να του επιβάλλουν.
Οι ευθύνες έχουν πλέον κατέλθει σε ατομικό επίπεδο και η γκρίνια για των καναπέ των άλλων δεν είναι πλέον πιστευτή.Πρέπει να σηκωθείς κι εσύ απ'τον δικό σου.
Επειδή την ιστορία προτιμώ να την γράφω παρά να την διαβάζω και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος έχει την ευκαιρία να επιχειρήσει το πρώτο στη διάρκεια της ζωής του,το ελάχιστο χρέος απέναντι στον εαυτό μου και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι να συμμετέχω.
"Ευτυχισμένοι είναι όσοι έζησαν σε αυτόν τον κόσμο τις στιγμές που άλλαζε η μοίρα του…"
Евге́ний Оне́гин
Алекса́ндр Серге́евич Пу́шкин
τα ίδια. απλώς αγόρασε και ένα ψυγείο καβάτζα για τα μαγνητάκια
Επειδή πιστεύω βαθιά ότι την εποχή και τις μέρες που διανύουμε θα τις διαβάζουν κάποτε τα παιδιά και τα εγγόνια μας,εύχομαι ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος να βρει κάποιο τρόπο να εκφραστεί ενεργά απέναντι σε αυτό που προσπαθούν να του επιβάλλουν.
Οι ευθύνες έχουν πλέον κατέλθει σε ατομικό επίπεδο και η γκρίνια για τον καναπέ των άλλων δεν είναι πλέον πιστευτή.Πρέπει να σηκωθείς κι εσύ απ'τον δικό σου.
Επειδή την ιστορία προτιμώ να την γράφω παρά να την διαβάζω και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος έχει την ευκαιρία να επιχειρήσει το πρώτο στη διάρκεια της ζωής του,το ελάχιστο χρέος απέναντι στον εαυτό μου και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι να συμμετέχω.
"Ευτυχισμένοι είναι όσοι έζησαν σε αυτόν τον κόσμο τις στιγμές που άλλαζε η μοίρα του…"
Евге́ний Оне́гин
Алекса́ндр Серге́евич Пу́шкин