• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
τουλάχιστον έχει λιακάδα; σου έχω στείλει δυο Κρητικούς πάνω από την Πέμπτη...
Ναι? Δεν έχω λάβει κάτι.. :D

έχει φοβερή λιακάδα. Χτες πέρασα όλη τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγικά (ξαπλωμένη σε έναν κήπο)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι? Δεν έχω λάβει κάτι.. :D

έχει φοβερή λιακάδα. Χτες πέρασα όλη τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγικά (ξαπλωμένη σε έναν κήπο)
Προστυχη..... τριβοσουν στα ξενα γκαζον............θα το πω στον πατερα σου!:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή πιστεύω βαθιά ότι την εποχή και τις μέρες που διανύουμε θα τις διαβάζουν κάποτε τα παιδιά και τα εγγόνια μας,εύχομαι ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος να βρει κάποιο τρόπο να εκφραστεί ενεργά απέναντι σε αυτό που προσπαθούν να του επιβάλλουν.

Οι ευθύνες έχουν πλέον κατέλθει σε ατομικό επίπεδο και η γκρίνια για τον καναπέ των άλλων δεν είναι πλέον πιστευτή.Πρέπει να σηκωθείς κι εσύ απ'τον δικό σου.

Επειδή την ιστορία προτιμώ να την γράφω παρά να την διαβάζω και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος έχει την ευκαιρία να επιχειρήσει το πρώτο στη διάρκεια της ζωής του,το ελάχιστο χρέος απέναντι στον εαυτό μου και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι να συμμετέχω.

"Ευτυχισμένοι είναι όσοι έζησαν σε αυτόν τον κόσμο τις στιγμές που άλλαζε η μοίρα του…"
Евге́ний Оне́гин
Алекса́ндр Серге́евич Пу́шкин

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Επειδή πιστεύω βαθιά ότι την εποχή και τις μέρες που διανύουμε θα τις διαβάζουν κάποτε τα παιδιά και τα εγγόνια μας,εύχομαι ο κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος να βρει κάποιο τρόπο να εκφραστεί ενεργά απέναντι σε αυτό που προσπαθούν να του επιβάλλουν.

Οι ευθύνες έχουν πλέον κατέλθει σε ατομικό επίπεδο και η γκρίνια για των καναπέ των άλλων δεν είναι πλέον πιστευτή.Πρέπει να σηκωθείς κι εσύ απ'τον δικό σου.

Επειδή την ιστορία προτιμώ να την γράφω παρά να την διαβάζω και είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος έχει την ευκαιρία να επιχειρήσει το πρώτο στη διάρκεια της ζωής του,το ελάχιστο χρέος απέναντι στον εαυτό μου και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι να συμμετέχω.

"Ευτυχισμένοι είναι όσοι έζησαν σε αυτόν τον κόσμο τις στιγμές που άλλαζε η μοίρα του…"
Евге́ний Оне́гин

+1 (και όχι μόνο..) κι από μένα..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ετσι κι ειχε ξαπλωσει δικος μας ταριφας τουριστρια στο Μοναστηρακι,πρωτο θεμα στο CNN θα ειμαστε τωρα..εδω οι εγγλεζες κανουν παρτουζες και η SUN τη βιολα της,ανθρωπομορφα τερατα βιασαν την αειπαρθενο..

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Να φοβάστε! Και να είστε τρομαγμένοι! Πάντα! Για τα πάντα! Και καθώς δεν μπορείτε να φυλαχτείτε από πουθενά, δεν πειράζει, βγείτε έξω και ψωνίστε! Θέλετε λίγο τρόμο ακόμα; (ίσα ίσα για να δικαιολογήσετε την πρόσφατη μανία κατανάλωσης (αν και σας κόψανε 35% απ' τον μισθό σας)) Πάρτε τον:

"ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.

Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες είχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλεκτρική οικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λόγω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.

Αλλά είναι θανατηφόροι.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημιου.

Camino del Pozuelo s / ​​n, 16071 - Cuenca - Ισπανία"

όποιος έχει διάθεση να το ψάξει ας το κάνει... εγώ πάω για ύπνο κι αν δεν έχω απάντηση ως αύριο, όλοι οι μαγνήτες θα μετοικίσουν στον φούρνο μικροκυμάτων (βέβαια αυτό θα προκαλέσει μερική τήξη του φούρνου, ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα κάνουν format στο pc μου ενώ το κινητό μου (καθώς κι αυτό δουλεύει με μικροκύματα) θα αρχίσει να καλεί μόνο του νούμερα)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! τι μου κανεις τώρα! Και τι σουβενιρ θα φερνω απο τα ταξιδια μου;

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
τα ίδια. απλώς αγόρασε και ένα ψυγείο καβάτζα για τα μαγνητάκια

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
ά και κάτι ακόμα:
άκουσα σήμερα ένα τραγούδι της Alanis Morissette και με τράβηξαν οι στοίχοι του. Τους βρήκα, τους κατέβασα και τους παραθέτω καθώς, όπως ορθά παρατηρεί και ένας χρήστης του youtube, οι στοίχοι της δουλεύουν καλύτερα κι από ψυχανάλυση!!! :

EXCUSES

Why no one will help me I am too dumb I am too smart
They'll not understand me I am lonely they'll hate me
And there is not enough time it's too hard to help me
And god wants me to work no resting no lazy

These excuses how they served me so well
They've kept me safe they've kept me stoic
They've kept me locked in my own cell

I'm too far from home it takes far too much energy
And I cannot afford to no one will ever see me

These excuses how they're so familiar
They've kept me blocked they've kept me small
They've kept me safe inside my shell

Bringing this into the light shakes
Their foundation and it clears my side
Now my imagination is the only thing that
Limits the bar that is raised to the heights

No one can have it all see I have to they want me to
And I can't let them down I will never be happy.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ

Οι ευθύνες έχουν πλέον κατέλθει σε ατομικό επίπεδο και η γκρίνια για τον καναπέ των άλλων δεν είναι πλέον πιστευτή.Πρέπει να σηκωθείς κι εσύ απ'τον δικό σου.

Евге́ний Оне́гин

αν και συμφωνω απόλυτα , πολύ φοβάμαι οτι κάποιοι εχουν γράψει ήδη την ιστορία μας και δεν το ξέρουμε..
αυτό που μπορούσα να κάνω το έκανα , εβαλα την δική μου πινελιά στην ιστορία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380