tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Στειλτον στο φορουμ. Θα στον φτιαξω εγω...
Είναι και παραείναι δυνατόν να σε τσιτώνει κάποιος κάθε μέρα.Παιδιά δεν σας κάνω καθόλου πλάκα,αυτό το πράγμα μου συμβαίνει και έχει επιπτώσεις στην ψυχική μου υγεία.Δεν είναι δυνατόν να σε τσιτώνει κάποιος καθημερινά.
Ξέρεις κάποιος καμιά καλή μέθοδο anger management μήπως;
Αφού αυτός δεν το βουλώνει τουλάχιστον να μην επηρεάζομαι εγώ.
Καθε φορα που λεει κατι και σε εκνευριζει του πετας ενα βαρυ αντικειμενο στο κεφαλι... ειναι πολυ αποτελεσματικο.Ξέρεις κάποιος καμιά καλή μέθοδο anger management μήπως;
Αφού αυτός δεν το βουλώνει τουλάχιστον να μην επηρεάζομαι εγώ.
Ούτε κι αυτά τον ενδιαφέρουν.Έχει πάει δύο φορές Ρίο,δύο Λονδίνο (χαχαχα) και μια στην Πόλη.Στειλτον στο φορουμ. Θα στον φτιαξω εγω...
Μήπως τελικά με αυτόν τον τρόπο σου την πέφτει?Στη συνέχεια του ψυχογραφήματος να σας πω ότι κατά 99,9% το "πάει το γράμμα" αλλά αυτό δεν με ενοχλεί ούτε και με ενδιαφέρει προσωπικά,δικαίωμά του.Το κρύβει βέβαια απ'όλους.
Απλώς είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι επειδή ο Χατζιδάκις ήταν gay όλοι οι gay είναι Χατζιδάκις.Το πιάνεται το νόημα του τι εννοώ,νομίζω.
Ε, πες το μας ντε, στην πεφτει ο ανθρωπος... αντε τυχερααακια.Στη συνέχεια του ψυχογραφήματος να σας πω ότι κατά 99,9% το "πάει το γράμμα" αλλά αυτό δεν με ενοχλεί ούτε και με ενδιαφέρει προσωπικά,δικαίωμά του.Το κρύβει βέβαια απ'όλους.
Μπορεί να το έχει καταλάβει, αλλά δεν το βάζει κάτω.10 χρόνια θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι δεν πιάνει αυτή η προσέγγιση....