fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Βρε καλώς τον SPROM
Tί έγινε ρε. Casa Bonita ήταν το ταξίδι;
Πέρασα τέλεια, τέλεια! Διαβάζω τώρα όλα όσα αγόρασα για τις Ταραχές και τον IRA και θα γράψω μια ιστορία για το Belfast. Συνέβησαν τρομερά πράγματα.Βρε καλώς τον SPROM
Χιλάριους!Και το κίνημα της εναλλακτικής γεωγραφίας επίσης... Την Παρασκευή παίρνω μια δημόσια υπηρεσία τηλέφωνο: "Γεια σας, λέγομαι τάδε, μήπως σας ήρθε ένα φαξ από την Αβάνα;"
Απάντηση: "Ποια είναι αυτή;".
Και αυτο το συγκινητικο βιντεακι, διαφημιζει διαφημιστες...Καλημερα, καλη εβδομαδα με κατι αισιοδοξο!!!!
Η δυναμη των λεξεων!
[URL="- The Power of Words[/URL]
Θα μου πάρει λίγο καιρό, γιατί πρέπει να οργανώσω τις σκέψεις μου, να ολοκληρώσω το διάβασμά μου και να αντιστοιχίσω τις φωτογραφίες μου, αλλά θέλω να γράψω για το Belfast και θα το κάνω, οπωσδήποτε.SPROM καλώς ήρθες, περιμένουμε ιστορία με τις περιπέτειες σου
Και το κίνημα της εναλλακτικής γεωγραφίας επίσης... Την Παρασκευή παίρνω μια δημόσια υπηρεσία τηλέφωνο: "Γεια σας, λέγομαι τάδε, μήπως σας ήρθε ένα φαξ από την Αβάνα;"
Απάντηση: "Ποια είναι αυτή;".
απόψε τελειώνει και η δημοσκόπηση, νομίζω. eternal glory θα αποκτήσει ο σκύλος που θα κατακτήσει την κορυφή.Tελειωσε το σκυλοσαμπουάν και έλουσα τη φανή με johnsons baby,,αυτο με το χαμομήλι ..μήπως ξέρετε αν λαδώνει το μαλί??
SPROM το διάβασμα έπρεπε να το ρίξεις προτού πας, τώρα είναι αργά! Ότι θυμάσαι θα γράψεις!Θα μου πάρει λίγο καιρό, γιατί πρέπει να οργανώσω τις σκέψεις μου, να ολοκληρώσω το διάβασμά μου και να αντιστοιχίσω τις φωτογραφίες μου...