• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ορθογραφικός έλεγχος

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μήπως είναι εύκολο να ενσωματωθεί ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος στο forum; Βγάζουν μάτι τα ορθογραφικά λάθη. Ειδικά τώρα τελευταία το κακό έχει παραγίνει...

_antonis_

Member
Μήπως είναι εύκολο να ενσωματωθεί ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος στο forum; Βγάζουν μάτι τα ορθογραφικά λάθη. Ειδικά τώρα τελευταία το κακό έχει παραγίνει...
Χαχαχαχα σειγά, δαιν ίναι κε τώσω τραγηκά τα πράγματα... :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ αν και έχω εγκαταστήσει ορθογραφικό έλεγχο του firefox (thanks Yorgos για το tip) και στα δύο pc,για κάποιο λόγο στου σπιτιού δεν λειτουργεί.Κι ενώ γενικώς την "παλεύω" με αυτά τα μαραφέτια,αυτό δεν έχω βρει ακόμα γιατί δεν λειτουργεί μιας και δεν υπάρχει εμφανής λόγος.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

δέν ξέρω αν το κακό παράγινε,αλλά συμφωνώ και εγώ στην ανωτέρω πρόταση.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εμένα πάλι, παρόλο που με ενοχλεί πάρα πολύ όταν βλέπω τρανταχτά ορθογραφικά λάθη, όπως επίσης με κουράζει να διαβάζω μεγάλα ανορθόγραφα κείμενα, προτιμώ να μη χρησιμοποιείται ο αυτόματος ορθογράφος, γιατί έτσι βγάζεις ίσως και κάποια επιπλέον συμπεράσματα για τους γράφοντες. :D

_antonis_

Member
Εμένα πάλι, παρόλο που με ενοχλεί πάρα πολύ όταν βλέπω τρανταχτά ορθογραφικά λάθη, όπως επίσης με κουράζει να διαβάζω μεγάλα ανορθόγραφα κείμενα, προτιμώ να μη χρησιμοποιείται ο αυτόματος ορθογράφος, γιατί έτσι βγάζεις ίσως και κάποια επιπλέον συμπεράσματα για τους γράφοντες. :D
Σωστή παρατήρηση κι αυτή...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δηλαδή τι συμπεράσματα βγάζετε αν κάποιος είναι ανορθόγραφος ρε παιδιά;
Μην το παρατραβάμε.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μην το παρατραβάμε.
για να μην παρεξηγηθώ,δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι,για μένα το θέλω.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μην το παρατραβάμε.

Ανορθόγραφο δεν εννοώ κάποιον που θα μπερδευτεί κάποιες φορές και θα γράψει κάτι λάθος. Αυτόν που θα βάλει κάποιες φορές άλλο (ι) ή άλλο (ο), ακόμα-ακόμα και αυτόν που θα κάνει το γνωστό και συνηθισμένο λάθος (ενεργητικής-παθητικής φωνής) στην κατάληξη του ρήματος και θα βάλει ανάποδα το (ε) με το (αι).
Όμως, ο έλληνας που έχει τελειώσει τουλάχιστον το γυμνάσιο (και όχι ο αλλοδαπός που προσπαθεί να γράψει ελληνικά) αν είναι εντελώς ανορθόγραφος, για μένα λέει πάρα πολλά.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόβλεψη να ενσωματωθεί ορθογραφικός έλεγχος μέσα στο φόρουμ. Όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιούν ατομικά εργαλεία όπως αυτό που πόσταρε ο Μάνος παραπάνω.

:)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτό ρωτάω βρε anny μου,τι σου λέει δηλαδή;
Και που ξέρεις επίσης τι έχει τελειώσει ο άλλος;

Προσωπικά έχω γνωρίσει αγράμματους πολύ πιο μορφωμένους από αρκετούς γραμματιζούμενους και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom