https://bagbnb.com/luggage-storage/new-yorkΚαλημέρα σας.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος χώρος φύλαξης αποσκευών στη νέα Υόρκη κυρίως στο Μανχάταν
Θα παμε λοιπον μεμονωμενα.Αρχες του Ιουνη με ευελικτο εισητηριο.Καποια μηχανη αναζητησης για αεροπορικο κ ξενοδοχειο μαζι;Ευχαριστω.Σχεδιαζω ταξιδι μετα συζυγου στις Η.Π.Α.Καλοκαιρι του 2021 εαν το επιτρεψουν οι συνθηκες.Επιθυμια μας να δουμε την Νεα Υορκη.Δεν ξαναπηγαμε ποτε.Ψαχνω καποιο αξιοπιστο κ οικονομικο πρακτορειο.Ευχαριστω.
skyscanner.Αλλά γιατί πρέπει να τα κλείσεις από την ίδια μηχανή;Χρησιμοποίησε διάφορες για να συγκρίνεις.Θα παμε λοιπον μεμονωμενα.Αρχες του Ιουνη με ευελικτο εισητηριο.Καποια μηχανη αναζητησης για αεροπορικο κ ξενοδοχειο μαζι;Ευχαριστω.
Δεν εχει εκπτωση αν κλεισουν μαζι;skyscanner.Αλλά γιατί πρέπει να τα κλείσεις από την ίδια μηχανή;Χρησιμοποίησε διάφορες για να συγκρίνεις.
Τα κλείνω πάντα από διαφορετικά και ξεχωριστά.Δεν ξέρω για "πακέτα".Δεν εχει εκπτωση αν κλεισουν μαζι;
Εκλεισα λοιπον αεροπορικα εισητηρια.Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο καλο σχετικα οικονομικο ξενοδοχειο.Επισης χρειαζεται βιζα;Ευχαριστω κ παλι.Τα κλείνω πάντα από διαφορετικά και ξεχωριστά.Δεν ξέρω για "πακέτα".