• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ολυμπιακή από τα παλία...

pats

Member
Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα είναι τεράστιο για τη θεματολογία του (τώρα που το ξαναβλέπω), απλά ήθελα να γράψω αναύτικά ότι έγινε για να γίνει κατανοητή η κατάσταση σε όλους. Τώρα αν δεν το κατάφερα, τί να πω... τη συγνώμη μου απλά. Ο σκοπός θέλω να ξέρετε δεν ήταν ιδιοτελής, κάθε άλλο. Απλά όποιος έχει περιπαιχτεί από την παλιά Ολυμπιακή - η οποία το έκανε συστηματικά- θα είχε μια ελπίδα ότι η νέα Ολυμπιακή θα άλλαζε ρότα. Τέλος πάντων, μακρυγορήσαμε μάλλον για κάτι που δεν απασχολεί τόσο κόσμο όσο νόμιζα

pats

Member
Ένα τελευταίο σχόλιο για τον φίλο Fitziano. Μην μένεις στο θέμα της κακοκαιρίας, κανείς μας δεν κόλλησε στην κακοκαιρία. Θέλαμε να μη μας κοροιδέψουν βάζοντάς μας στο αεροπλάνο ενώ δεν προλαβαίναμε. Εννοείται ότι λόγω κακοκαιρίας δεν έχει ευθύνη η Ολυμπιακή. Για τις ψευδείς διαβεβαιώσεις όμως έχουν ευθύνη πέραν της ηθικής, αφού εξαπάτησαν επιβάτες για να ολοκληρώσουν το κομμάτι Θεσσαλονίκη Αθήνα. Κι εγώ έχω πολλές εμπειρίες με καθυστερήσεις και χαμένες ανταποκρίσεις, όμως σε καμία περίπτωση και καμιά εταιρία δε μας κορόιδεψε έτσι. Αυτό ήταν το νόημα, απλά έγινα περιγραφικός και σας κούρασα φαίνεται

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Το βάπτισμα του πυρός. Καλοσώρισες pats στην παρέα!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Από τη δημιουργία της vOA έχω κάνει γύρω στις 30 πτήσεις με αυτή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ούτε καθυστέρηση. Μάλιστα μία φορά που από δικό μου λάθος είχε γίνει ακύρωση του εισιτηρίου μου(σε r/t πήγα να χρησιμοποιήσω μόνο την επιστροφή) μου έβγαλαν δωρεάν νέο. Οπότε η νΟΑ έχει τρομακτική διαφορά με την πΟΑ. Το ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί υπάλληλοι που να έχουν μείνει στο παρελθόν δεν το αποκλείω. Πόσοι και ποιοί ήταν αυτοί που σας διαβεβαίωσαν;

pats

Member
Όλο το σκηνικό παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να ξέρω ποιοί και πόσοι κάναν τις συνεννοήσεις, καθώς τα λεγόμενά τους μετέφερε από το τηλέφωνο η κοπέλα στη θύρα επιβίβασης, η οποία -και το τονίζω- ήταν απίστευτα εξυπηρετική και αντιμετώπιζε τον καθένα ξεχωριστα. Αλλά πως θα μπορούσε να επαληθεύσει το οτιδήποτε της λέγανε; Συνήθως οι προϊστάμενοι που διαχειρίζονται αυτού του είδους τις κρίσεις κρύβονται -ασφαλείς από αντιδράσεις- σε ένα γραφείο και λένε ότι χρειάζεται με μεσολαβητή.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το εξης: Με αυτο το οργιο παραπληροφορησης-ασυνενοησιας καποιοι βρεθηκαν στην Αθηνα και εχασαν τις ανταποκρισεις τους οποτε και εφοσον ειχαν ενιαιο εισιτηριο θα αναγκαστηκε η Ο.Α να τους πληρωσει διανυκτερευση, ενω καποιοι απο εσας, θα ηταν θεσσαλονικεις και σιγουρα θα ειχαν σπιτια στη Θεσσαλονικη να μεινουν, οποτε αν ειχε προηγηθει καλυτερη ενημερωση μπορει και να γλιτωνε και μερικες διανυκτερευσεις. Γιατι να το χειριστει ετσι; Αλλωστε εν πρωτοις δεν ηταν ευθυνη της η κακοκαιρια!

pats

Member
κι εγώ ψάχνω να βρω λογική σε αυτή την κατάσταση... Γι' αυτό σκέφτομαι ότι μπορεί να εμπλέκονται και παλιοί "καλοί" υπάλληλοι. Στην περίπτωση μάλιστα των ξεχωριστών εισιτηρίων, η Ολυμπιακή φυσικά και δεν έχει καμία ευθύνη οπότε μεταφέρεται το πρόβλημα στην άλλη εταιρία, η οποία με τη σειρά της δεν έχει καμία ευθύνη λόγω καθυστέρησης του επιβάτη. Οπότε ο επιβάτης μένει μετέωρος. Δεν ξέρω μάλιστα κατά πόσο έχουν ευθύνη για τις υπόλοιπες περιπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας. Μπορεί απλά να εξαντλείται η υποχρέωσή τους στην αλλαγή πτήσης , όπως έγινε με μένα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom