ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
Member
χα..μα ποσο ευκολοπιστοι ειμαστε..οι ολλανδοι εχουν ειληκρινια..μπα δεν νομιζω,απλα ειναι τοσο ανθελληνες που φτηνουν φαρμακι κ μετα πρεπει εμεις να τους δικαιολογησουμε οτι ετσι ειναι αυτοι..χα..
χα..μα ποσο ευκολοπιστοι ειμαστε..οι ολλανδοι εχουν ειληκρινια..μπα δεν νομιζω,απλα ειναι τοσο ανθελληνες που φτηνουν φαρμακι κ μετα πρεπει εμεις να τους δικαιολογησουμε οτι ετσι ειναι αυτοι..χα..
Μαλλον εδω κανεις λαθος. Αυτη η κριτικη σε επιπεδο ακαδημαικο προβλεπεται. Οποιος εκτιθεται ως ερευνητης, πρεπει να εχει το στομαχι να δεχτει κριτικη, κατι που ξερει οτι ειναι μερος της ερευνητικης διαδικασιας. Αν μαλιστα ηταν ο επιβλεπων της, την προστατεψε απο μεγαλη ξεφτιλα (και τον εαυτο του μαζι).Μα κριτική κάνουν και στους Ολλανδούς. Τη χειρότερη κριτική που άκουσα ήταν από Ολλανδό καθηγητή σε Ολλανδή διδακτορικό. Της είπε κατάμουτρα ότι το διδακτορικό της δεν έχει καμιά ουσία και η έρευνα της δεν προσφέρει κάτι! Αν το έλεγε σε εμένα θα είχα άλλάξει χώρα, ταυτότητα και θα ζούσα σε καμιά σπηλιά. Η Ολλανδή δε μάσησε!
Μαλλον εδω κανεις λαθος. Αυτη η κριτικη σε επιπεδο ακαδημαικο προβλεπεται. Οποιος εκτιθεται ως ερευνητης, πρεπει να εχει το στομαχι να δεχτει κριτικη, κατι που ξερει οτι ειναι μερος της ερευνητικης διαδικασιας. Αν μαλιστα ηταν ο επιβλεπων της, την προστατεψε απο μεγαλη ξεφτιλα (και τον εαυτο του μαζι).
Αν ειχε δικιο, δεν ειναι ακραιο. Σε αυτα τα επιπεδα, το τακτ δεν εχει θεση.Δεν ήταν ο επιβλεπων της! Κι αυτο το σχόλιο το έκανε μπροστά σε όλο τον τομέα της ατμόσφαιρας. Παραλιγο να τσακωθουν μαλιστα με τον επιβλεπων της. Νομίζω ήταν ακραιο ακομα και για τα ολλανδικα στάνταρ.
Οπως καταλαβαίνεις το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στην επιστημη σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Πέφτει πολύ ξεκατινιασμαΑν ειχε δικιο, δεν ειναι ακραιο. Σε αυτα τα επιπεδα, το τακτ δεν εχει θεση.
Στη νότια Ευρώπη και στα Βαλκάνια είναι στους δρόμους και στις εθνικές οδούς με τους νταβατζήδες και τα βαποράκια παραδίπλα για να αρπάξουν το μεροκάματο ή να τις σφάξουν στο γόνατο, αυτό μάλλον δεν αξίζει καμιά παγκόσμια κατακραυγή.Με αυτό το μέρος ήμουν προκατειλημμένος αρνητικά. Θεώρω αδιανόητο ένα μέρος για αξιοθέατο να έχει τα μπουρδέλα του. Αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε οποιαδήποτε χώρα της νότιας Ευρώπης ή των Βαλκανίων θα είχε δεχθεί δικαίως την παγκόσμια κατακραυγή για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η κατάσταση που περιγράφεις είναι παράνομη και προφανώς κατακριτέα. Στην Ολλανδία όχι μόνο τις βάζουν στις βιτρίνες νόμιμα, αλλά το πουλάνε σαν αξιοθέατο. Φαντάσου κάτι αντίστοιχο να υπήρχε στην Βουλγαρία. Τι όνομα θα είχε η χώρα; Αντίθετα δεν βλέπω να επηρεάζεται η σοβαρότητα της Ολλανδίας.Στη νότια Ευρώπη και στα Βαλκάνια είναι στους δρόμους και στις εθνικές οδούς με τους νταβατζήδες και τα βαποράκια παραδίπλα για να αρπάξουν το μεροκάματο ή να τις σφάξουν στο γόνατο, αυτό μάλλον δεν αξίζει καμιά παγκόσμια κατακραυγή.
Απορία, αν δεν ενοχλούνται οι ντόπιοι γονείς που περνούν με τα παιδιά τους σε αυτούς τους δρόμους γιατί να ενοχληθεί ένας επισκέπτης?
Νομίζω ο Λοβέρδος είχε φάει κράξιμο τότε και προσπαθούσε μετά να μπαλώσει το αμπάλωτο. Το θέμα αυτό θυμάμαι είχε παιχτεί και στο εξωτερικό με όχι κολλακευτικά σχόλια για την Ελλάδα.Στη Νοτια Ευρωπη και Βαλκανια που ο Λοβερδος δυεσυρε τις οροθετικες ιεροδουλες και δεν ανοιξε ρουθουνι? Ας μην ειμαστε υποκριτες.
Εξαλλου νοικοκυραιοι ειναι οι περισσοτεροι πελατες, εχουν σωσει πολλα σπιτια απο τα διαζυγια και μοναχικους απο την καταθλιψη τα μπορντελα.
Το προβλημα σου ειναι με τα θυματα trafficking ή με τις γυναικες που διαφημιζουν το επαγγελμα τους ποζαροντας στη βιτρινα;Δεν μιλάω εναντίον των μπουρδέλων γενικά. Αυτό που γίνεται στο Άμστερνταμ μου φαίνεται αρρωστημένο.