• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι φίλοι της Ιαπωνίας (και όχι μόνο) συναντιούνται την Κυριακή 25 Απριλίου

Bahari

Member
Με αφορμή την http://www.travelstories.gr/%E7%EC%...%E9%EA%DE%F2-%EA%E5%F1%E1%EC%E9%EA%DE%F2.html που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ιαπωνίας σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και με το Japan Foundation, προτάθηκε από τον hydronetta να συνδυάσουμε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" ή αλλιώς "άρτον και θεάματα"...

Να επισκεφθούμε δηλαδή την έκθεση και μετά να ακολουθήσει ... καφεδάκι, τσαγάκι, ουζάκι, μπυρίτσα, πικνικ, κινέζικo takeaway... Αυτές είναι κάποιες από τις προτάσεις που "έπεσαν" στο σχετικό τόπικ για τον "άρτο" μετά το "θέαμα".

Εδώ λοιπόν δηλώνουμε συμμετοχή και ρίχνουμε προτάσεις για το μετά...:lol:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:clap:Εγώ δηλώνω ενθουσιωδώς παρούσα:clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Βρε παιδιά κανενας άντρας άλλος δεν θα δηλώσει;; Μόνο μου με τόσες γυναίκες με αφήνετε;;; οιμεεεεεεεεεεεεεε :haha:
Λοιπόν αρχίζω το παρουσιολόγιο. Επίσης ρίξτε ιδέα τι να κάνουμε μετά.

Bahari

Member
Βρε παιδιά κανενας άντρας άλλος δεν θα δηλώσει;; Μόνο μου με τόσες γυναίκες με αφήνετε;;; οιμεεεεεεεεεεεεεε :haha:
Λοιπόν αρχίζω το παρουσιολόγιο. Επίσης ρίξτε ιδέα τι να κάνουμε μετά.
Βρε, αντί να χαίρεσαι... :haha: Στα όπα-όπα θα σε έχουμε... :bleh: Θα μας βλέπουν και θα λένε ότι ήρθες να δεις την έκθεση με το χαρέμι σου :bleh::haha:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Και τι ώρα λέτε να βρεθείτε για την έκθεση αρχικά;; Να δω αν βολεύει για να σας κάνω την τιμή να έρθω:D

Bahari

Member
Και τι ώρα λέτε να βρεθείτε για την έκθεση αρχικά;; Να δω αν βολεύει για να σας κάνω την τιμή να έρθω:D
Η Pandora είχε προτείνει να βρεθούμε στις 12 το μεσημέρι, μια και η έκθεση την Κυριακή είναι ανοιχτή μέχρι τις 2 :lol: Τι λες, θα μας κάνεις την τιμή να έρθεις;:rolleyes:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Μέσα και γω!
Νομίζω ότι η ώρα 12 είναι μια χαρά, και χρόνο στην έκθεση θα έχουμε και πολλές επιλογές για το σάκε που θα ακολουθήσει...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μέσα και γω!
Νομίζω ότι η ώρα 12 είναι μια χαρά, και χρόνο στην έκθεση θα έχουμε και πολλές επιλογές για το σάκε που θα ακολουθήσει...
Eίναι καλή ώρα. Η έκθεση μου είπαν είναι πολύ μικρή και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να την δεις. Βολεύει να βρεθούμε στο μετρό του Κεραμεικού. Το κέντρο Μελίνα είναι στο γνωστό πιλοποιείο του Πουλόπουλου.

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
εγω που δεν ενδιαφερομαι τοσο για την εκθεση οσο για τη βολτα,
να ερθω να σας συναντησω μετα;;)

Bahari

Member
εγω που δεν ενδιαφερομαι τοσο για την εκθεση οσο για τη βολτα,
να ερθω να σας συναντησω μετα;;)
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό, μπας και σε πείσουμε να μας ακολουθήσεις και στην έκθεση: ?Μοντέρνα Ιαπωνική Τέχνη: Από την παραδοσιακή στην ανερχόμενη γενιά της κεραμικής τέχνης στην Ιαπωνία? | City of Athens
Μάλλον η επίσκεψη στην έκθεση δε θα κρατήσει πολύ (όπως ανέφερε και ο hydronetta πιο πάνω, η έκθεση είναι μικρή), αλλά αν επιμένεις να μην έρθεις, εννοείται ότι μπορείς να έρθεις μετά... :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom