KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Δε σου λεω "σαν τι " γιατι θα φαω καντηλι
Κι όμως, κάνεις λάθος. Η ερώτηση ήταν σοβαρή και περίμενα σοβαρή (και μάλλον συγκεκριμένη) απάντηση αλλά - προφανώς - δεν κατάλαβες πού το πήγαινα (χωρίς αυτό, βέβαια, να είναι και μειονεκτικό).Δε σου λεω "σαν τι " γιατι θα φαω καντηλι
Καλέ, επί του θέματος ήτανε το σχόλιο: Απλά, περίμενα να πεις ότι "ένοιωσες" την ατμόσφαιρα από τις φωτογραφίες που ανέβασα. Να εισπράξω κι εγώ κανένα εύσημο!Για να μη χαλαμε την ιστορια μπαμπα στειλε μου αν θες πμ
Α βρε μπαμπακο πηγα να το πω οτι βοηθουν κ οι φωτο που βλεπω (αληθεια σου λεω -φιλαω σταυρο),αλλα εχουμε φαει κραξιμο εδω μεσα ναμην κρινουμε ενα μερος αν δεν εχουμε παει απο φωτο ..οποτε λεω αστο καλυτερα.
ευχαριστώ Ντίνα μου που σου αρέσουν οι φωτογραφίες του baba από την Λισαβόνα, και οι φωτογραφίες του Stav από τα καμάκια της Κούβας. Πάω να πατήσω το κουμπάκι "διακοπή φιλίας" και επανέρχομαι.Πόσο ομόρφηνε η ιστορία με την εικονογράφηση!!!!
Μπράβο Ιωάννα καταπληκτικές οι φωτογραφίες
λεω και εγω .....:roll:Α ναι και πέρα από την πλάκα, έχω ξεχάσει να τονίσω ότι λίγες από τις φωτογραφίες που βάζω είναι δικές μου, οι περισσότερες είναι της Τραβελίνας και της Υβόννης. Μην κοιτάτε που αυτές είναι υπεράνω και δεν μιλάνε για να μου αφήσουν όλη την δόξα.