Είσαι με τα καλά σου? Τι συμφωνείς? Φωτο είναι αυτή? Δεν φαίνεται τίποτε!!!! Πάω Κούβα. εχει "ευανάγνωστες" φωτο.... (ο ανταγωνισμός τονώνει την οικονομία)Έεεετσι!!!
Μπα!!!!! δεν προσεξες καλα.Εχει εναν λανθανοντα ερωτισμο η φωτογραφιαΕίσαι με τα καλά σου? Τι συμφωνείς? Φωτο είναι αυτή? Δεν φαίνεται τίποτε!!!! Πάω Κούβα. εχει "ευανάγνωστες" φωτο.... (ο ανταγωνισμός τονώνει την οικονομία)
Τι τον ηθελες...χυμα...θα εχανε την γοητεια του!!!(Ναι αλλα αμα βρισεις τους φιλους μου .....πας και συ οπως κι αλλη.Τους φιλους τους τιμαμε)Αυτό ακριβώς! Λανθάνοντα (Πηγή με έχεις φίλη ?)
Κική μου με το συγκεκριμένο θέμα ασχολούνται περίεργες γεροντοκόρες στυλ Μις Μαρπλ και όχι χαρωπές ζωντοχήρες. Πάντως το τσίμπησα το κοπλιμάν μου και πολύ μου άρεσεωραια η συνεχεια αλλά εχω ενσταση
Απο πότε οι ζουμερες ομορφες ζωντοχήρες αυτοαποκαλουνται γεροντοκορες ;
Αν η παρέμβαση αφορά φαί, η παρέμβαση είναι αναγκαία.Λοιπόν δε μ' αρέσει να κάνω μια παρέμβαση σε μια ταξιδιωτική ιστορία, και ξαφνικά να διακόπτεται η ροή και να ασχολούνται όλοι με αυτό που έγραψα. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, προφανώς. Πάμε παρακάτω τώρα, αργείς Ιωάννα...
Είσαι με τα καλά σου? Τι συμφωνείς? Φωτο είναι αυτή? Δεν φαίνεται τίποτε!!!! Πάω Κούβα. εχει "ευανάγνωστες" φωτο.... (ο ανταγωνισμός τονώνει την οικονομία)
Όπως τα λέει η Πηγή είναι dim μην κοιτάς εσύ έχεις άλλα πρότυπα, καθότι ο Γκιούλιβερ έχει εντελώς διαφορετικό σωματότυπο από τον κύριο της φωτογραφίας.Μπα!!!!! δεν προσεξες καλα.Εχει εναν λανθανοντα ερωτισμο η φωτογραφια
φιλενάδα είσαι η τελευταία που μπορείς να μου κάνεις παρατήρηση για καθυστέρηση. Εγώ τουλάχιστον τις τελειώνω τις ιστορίες μουΜήπως -λέω εγώ τώρα- μήπως βαριέσαι να γράψεις την συνέχεια και κωλυσιεργείς εσκεμμένα? Ασε τα κουτσομπολιά και πιάσε κανένα πληκτρολόγιο. Αντε... κοντεύει να μπει ο Χειμώνας!!!
Ιωάννα μόλις ανακάλυψα την ιστορία σου και ξεκίνησα να τη διαβάζω. Καλήηηη!!! Και το βιντεάκι μου άρεσε. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, αυτό το τραγουδάκι μου είχε κάνει εντύπωση από παλιά. Ίσως που είναι ταξιδιάρικο, περιπετειώδες, τι να πω.Ναι ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά σε αυτήν την εκτέλεση που έχει και σκίτσα του Μποστ.