Ινδία Μπανγκλαντές Οι πέντε από τις επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τι υπερβολικός που είσαι ώρες ώρες...
Θα συμφωνησω γιατι μενει λανθασμενη εντυπωση. Το φαγητο ειναι καλο και οι συνθηκες υγιεινης ειναι πολυ καλυτερες απο ινδια. Ασφαλεια δε 100%, αδιανοητο να ενοχληθει στο ελαχιστο ο τουριστας, αντιθετα σε βοηθουν ολοι.

φυσικά προσθέστε στην υπέροχη Ντάκα μια πινελιά από Coxes Bazzar.
Το μονο αρνητικο οτι γινεται αναρπαστο και τα καλα ξενοδοχεια γεμιζουν γρηγορα απο τουριστες ντοπιους κ μη που θελουν να χαρουν την παραλια στη σαιζον. Υπεροχο παμφθηνο ψαρι, infinity pools, the place to be.

IMG_6337.jpeg
IMG_6338.jpeg

tatooine

Member
Θα συμφωνήσω, το Νο1 κριτήριο "κολασης" για μενα θα ήταν η επικινδυνοτητα κι εκεί πάει μια χαρά, καμία σχέση με Αϊτή πχ.

Από κει και πέρα, αν δεν έχεις μεγαλώσει σε αυτές τις συνθήκες έλλειψης υγιεινής και τρομακτικης έλλειψης χώρου, είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσαρμοστεις, δε φαντάζομαι πώς είναι να μετακομίζεις εκεί έστω προσωρινά και να γίνεται όλο αυτό η καθημερινότητα σου.
Από τι στιγμή που πας με ευρωπαϊκές τσέπες οποιαδήποτε κόλαση εκεί μπορεί να γίνει παράδεισος. Μια. χαρά προσαρμόζεσαι. Και το people watching που ανέφερες πιο πάνω και μόνο γι'αυτό αξίζει επίσκεψη..
Keep going. Άσε που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδικός.

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Κοιτάξτε δεν ξέρω, υποθέτω ότι η κόλαση ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα (αν και ο Σαρτρ έχει δώσει τον καλύτερο ορισμό όταν είπε ότι η Κόλαση είναι οι άλλοι άνθρωποι) αλλά αυτή ήταν η εντύπωση του ξαδερφου μου.

Εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες ειπα ότι είναι μια γέυση κόλασης, γιατί όντως έτσι μου φάνηκε, αλλά από την άλλη είναι τα βιώματα και οι εμπειρίες του καθενός που παίζουν μεγάλο ρόλο.

Πχ στην Κίνα οπου έχω ζήσει και ταξιδέψει εκτενώς, υπάρχουν κάποια μέρη που άνετα συναγωνίζονται αυτές τις φωτογραφίες σε βρωμιά,χάος και πολυκοσμία. Αλλά εκεί μου είχε φανεί τελείως φυσιολογικό και δεν με ενόχλησε καθόλου. Ίσως επειδή έχω εντρυφήσει στην κουλτούρα και έχω ζήσει με έναν λαό, κάποια πράγματα τα είδα υπό διαφορετικό πρίσμα.

Αλλά όταν είχα δείξει φωτογραφίες από εκεί σε διάφορους γνωστούς η αντίδραση τους ήταν ότι "εκεί είναι κόλαση" οπότε καταλήγω στο παραπάνω συμπέρασμα.

Τέλος πάντων παρένθεση ήταν αυτή , ωράια ιστορία, έχω ψηθεί να πάω στο Μπαγκλαντές, η γυναίκα μου θα με χωρίσει, φαντάζομαι θα βρω εκεί κάποια νοστιμη μπαγκλαντεσιανούλα να την αντικαταστήσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.962
Μέλη
39.663
Νεότερο μέλος
IASONAS_KAROUBAS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom