• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι εταιρείες γυρίζουν την πλάτη στο «Ελ. Βενιζέλος»

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Η Air France μειώνει σε δύο από τέσσερις τις ημερήσιες συνδέσεις της Αθήνας με το Παρίσι, ενώ περικόπτει σε δύο από τέσσερις τις εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Μασσαλία.

Την «πλάτη» τους στον διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος γυρίζουν πολλές ξένες αεροπορικές εταιρείες, σχεδιάζοντας μειώσεις και αναστολές πτήσεων από και προς την Αθήνα για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν.
Η οικονομική αστάθεια στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τη ραγδαία άνοδο στις τιμές των καυσίμων, αλλά και τη γενικότερη οικονομική ύφεση που επικρατεί εντός και εκτός Ευρωζώνης, προκαλεί τάσεις φυγής στους διεθνείς αερομεταφορείς από τη χώρα μας με αρνητικές συνέπειες για τον εγχώριο αεροπορικό κλάδο και τον τουρισμό. Ολοένα και περισσότερες ευρωπαϊκές, κυρίως, αεροπορικές εταιρείες μειώνουν ή και διακόπτουν πλέον πτήσεις από και προς Αθήνα.
more..
troktiko » Οι εταιρείες γυρίζουν την πλάτη στο «Ελ. Βενιζέλος»

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αντε να δουμε πως θα παμε κατα την ανατολη με βλέπω κολυμπώντας!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
αντε να δουμε πως θα παμε κατα την ανατολη με βλέπω κολυμπώντας!!
Θα αιτηθούμε να επιστρέψει η air arabia, νομίζω ότι κακή εποχή είχε αποφασίσει να έρθει. Έρεε το χρήμα τότε και μεις μεγαλοπιανόμασταν με τους εμίρηδες
Τώρα θα φαινόταν σωτηρία για τις προς ανατολάς πτήσεις

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ακριβως hydroneta πραγματι τώρα καταλαβαίνει καποιος την αξια της..ετσι που ειναι τα πράγματα προβλέπω να αποχωρουν και αλλοι πολλοι..παντως ειναι και αυτο γερο δειγμα οτι τα πραματα στην ελλαδα δεν ειναι καθολου καλά και οτι το φθινοπωρο θα υπάρξουν δυνατες εξελίξεις.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Σημεία των καιρών...Δεν μου προκαλεί εντύπωση πάντως...Και δεν αφορά μόνο το Ελ. Βενιζέλος αυτό..Στη Θεσσαλονίκη δεν μειώνουν δρομολόγια οι εταιρείες, απλά φεύγουν εντελώς...

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
δηλ ρε παιδιά στο βενιζέλος από μακρινούς προορισμούς έχει μείνει μόνο το πεκίνο? έχω την εντύπωση ότι υπάρχει απευθείας σύνδεση αθήνα- φιλαδέλφεια και αθήνα-μόντρεαλ...ας με διαφωτήσει κάποιος! επίσης υπήρχε και πτήση αθήνα-λος αντζελες?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
απο την μια η οικονομικη αστάθεια απο την αλλη η αφραγκία και που ορεξη για ταξίδια..οι εταιρειες πρέπει να ειναι βιώσιμες και να έχουν καποιο κέρδος.
δυσοιωνα τα πραματα..εδω δεν ξερομε και τι νομισμα θα έχομε μετά τις εκλογες του ομπαμα στις 6 νοεμβρη,τι σκατα θα κανει η ελλαδα σαν χωρα αν έχει ξεπουληθει ολοσχερώς αν έχουν κλεισει τα αεροδρόμια --ναι τον κατακλυσμο φέρνω γιατι τι πρέπει να νομιζω ??? και εγω περιμένω να κλεισω για το ταξιδι του χειμωνα --μεγαλη καντεμιά!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
απο την μια η οικονομικη αστάθεια απο την αλλη η αφραγκία και που ορεξη για ταξίδια..οι εταιρειες πρέπει να ειναι βιώσιμες και να έχουν καποιο κέρδος.
δυσοιωνα τα πραματα..εδω δεν ξερομε και τι νομισμα θα έχομε μετά τις εκλογες του ομπαμα στις 6 νοεμβρη,τι σκατα θα κανει η ελλαδα σαν χωρα αν έχει ξεπουληθει ολοσχερώς αν έχουν κλεισει τα αεροδρόμια --ναι τον κατακλυσμο φέρνω γιατι τι πρέπει να νομιζω ??? και εγω περιμένω να κλεισω για το ταξιδι του χειμωνα --μεγαλη καντεμιά!!
αυτό που φοβάμαι είναι μήπως όλοι αυτοί (αεροπορικές εταιρείες, πολυκαταστήματα, τράπεζες) κάτι ξέρουν που εμείς απλώς προς το παρόν ξορκίζουμε. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα η αποχώρηση εταιρειών διότι έτσι μειώνεται ο ανταγωνισμός

CaveTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
αυτό που φοβάμαι είναι μήπως όλοι αυτοί (αεροπορικές εταιρείες, πολυκαταστήματα, τράπεζες) κάτι ξέρουν που εμείς απλώς προς το παρόν ξορκίζουμε. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα η αποχώρηση εταιρειών διότι έτσι μειώνεται ο ανταγωνισμός

Δεν χρειάζεται να ξέρουν κάτι παραπάνω.Αυτή η μείωση της αγοραστικής
δύναμης του Έλληνα και η άθλια ψυχολογία του αρκούν για να κάνουν τις
πολυεθνικές να την κοπανήσουν....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
renata said:
εγω περιμένω να κλεισω για το ταξιδι του χειμωνα --μεγαλη καντεμιά!!
Εγω στη θεση σου θα εκλεινα με ενα ελληνικο bulk carrier. Και σιγουρα θα πας και θα σε βαλει στο λιμανι σου ο Ναγκελ Χαρμπορ αυτοπροσωπως...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγω στη θεση σου θα εκλεινα με ενα ελληνικο bulk carrier. Και σιγουρα θα πας και θα σε βαλει στο λιμανι σου ο Ναγκελ Χαρμπορ αυτοπροσωπως...
χμμμ με τα container λές έ??
μαλον με τετοιο θα καταλήξω θα πληρώσω και σαν αποσκευη.thanks its a good idea-:cool:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom