• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι γυναικες ξοδευουν τα λεφτα των συζυγων...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Η αυταπάτη του παντρεμένου. Οι ανύπαντροι δηλαδή που τα τρώνε μόνοι τους τι είναι;:rolleyes:
Οι ανυπαντροι κανουν μπανκα που θα την καταναλωσει η μελουσα συζυγος:bleh:

ΥΓ: Δεν ειμαι παντρεμενος

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Οι ανυπαντροι κανουν μπανκα που θα την καταναλωσει η μελουσα συζυγος:bleh:

ΥΓ: Δεν ειμαι παντρεμενος
Πόσο συμφωνώ Νίκο μ'αυτό που είπες εγώ ήδη τρώω απο την μπάνκα και δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη.:bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κάποιος πρέπει να πει του μέλλοντα να γίνει μέλος του φόρουμ...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
babaduma Είναι μέλος αλλά όχι ενεργό οπότε άσε καλύτερα που δεν τα βλέπει και μπορώ να τρώω ακόμη γιατί σ'αυτή τη χώρα δεν ξέρεις και τι σου ξημερώνει!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
babaduma Είναι μέλος αλλά όχι ενεργό οπότε άσε καλύτερα που δεν τα βλέπει και μπορώ να τρώω ακόμη γιατί σ'αυτή τη χώρα δεν ξέρεις και τι σου ξημερώνει!
Ε βεβαια!Μπραβο λοιπον!Αφου βρηκες το πορτοφολι και τα τρως και αυτος δεν παιρνει χαμπαρι και στα ακουμπα τοτε καλοφαγωτα και στο Βερολινο!

Παρεπιπτοντως το συγκεκριμενο ειδος γυναικων το αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
babaduma δεν είμαι απο τις γυναίκες που τα τρώνε στεγνά και κοιτάνε μόνο αυτό πίστεψε με απλά είναι σχετικά άνετος οικονομικά και μου δίνει γιατί το αξίζω και ξέρει οτι δεν είμαι αρπακτικό αν τύχει ποτέ και με συναντήσεις θα καταλάβεις.πάντως κι εγώ που είμαι γυναίκα αποφεύγω αυτο το είδος των γυναικών :bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babaduma δεν είμαι απο τις γυναίκες που τα τρώνε στεγνά και κοιτάνε μόνο αυτό πίστεψε με απλά είναι σχετικά άνετος οικονομικά και μου δίνει γιατί το αξίζω και ξέρει οτι δεν είμαι αρπακτικό αν τύχει ποτέ και με συναντήσεις θα καταλάβεις.πάντως κι εγώ που είμαι γυναίκα αποφεύγω αυτο το είδος των γυναικών :bleh:
Κι εγώ τι φταίω ο καημένος; Κανένα σχόλιο δεν έκανα ο πτωχός για τον πτωχό (όχι σε χρήμα) φίλο σου, αλλά εγώ τα άκουσα. Γιάννη μην κρύβεσαι, για σένα τα είπε!

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ξέρεις καμιά γυναίκα που να μην θέλει να ψωνίσει οπουδήποτε κι αν πάει στον κόσμο;
Εγώ...το θεωρώ εντελώς χάσιμο χρόνου να πάω κάπου και να περνάω την ώρα μου στα μαγαζιά δοκιμάζοντας ρούχα.....

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Κι εγώ τι φταίω ο καημένος; Κανένα σχόλιο δεν έκανα ο πτωχός για τον πτωχό (όχι σε χρήμα) φίλο σου, αλλά εγώ τα άκουσα. Γιάννη μην κρύβεσαι, για σένα τα είπε!
Το ξερω..αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..αλλωστε η ιδια το θεμα το πηγε εκει..Απο το ταξιδι στο Βερολινο,πηγε στο ποσο καταναλωτικες ειναι οι γυναικες και πως να τα τρωνε απ τους αντρες τους.
Εγω δεν εχω κατι αλλο να πω επι του θεματος.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Α επανελθουμε στο κυρίως θέμα

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ