a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Οι ανυπαντροι κανουν μπανκα που θα την καταναλωσει η μελουσα συζυγοςΗ αυταπάτη του παντρεμένου. Οι ανύπαντροι δηλαδή που τα τρώνε μόνοι τους τι είναι;
ΥΓ: Δεν ειμαι παντρεμενος
Οι ανυπαντροι κανουν μπανκα που θα την καταναλωσει η μελουσα συζυγοςΗ αυταπάτη του παντρεμένου. Οι ανύπαντροι δηλαδή που τα τρώνε μόνοι τους τι είναι;
ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....μη γελιομαστεΗ αυταπάτη του παντρεμένου. Οι ανύπαντροι δηλαδή που τα τρώνε μόνοι τους τι είναι;
Μη σκιάζετε τα νιόπαντρα του forum, αλλάξτε θέμα (+1 βέβαια )ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....μη γελιομαστε
Πόσο συμφωνώ Νίκο μ'αυτό που είπες εγώ ήδη τρώω απο την μπάνκα και δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη.Οι ανυπαντροι κανουν μπανκα που θα την καταναλωσει η μελουσα συζυγος
ΥΓ: Δεν ειμαι παντρεμενος
Ε βεβαια!Μπραβο λοιπον!Αφου βρηκες το πορτοφολι και τα τρως και αυτος δεν παιρνει χαμπαρι και στα ακουμπα τοτε καλοφαγωτα και στο Βερολινο!babaduma Είναι μέλος αλλά όχι ενεργό οπότε άσε καλύτερα που δεν τα βλέπει και μπορώ να τρώω ακόμη γιατί σ'αυτή τη χώρα δεν ξέρεις και τι σου ξημερώνει!
Κι εγώ τι φταίω ο καημένος; Κανένα σχόλιο δεν έκανα ο πτωχός για τον πτωχό (όχι σε χρήμα) φίλο σου, αλλά εγώ τα άκουσα. Γιάννη μην κρύβεσαι, για σένα τα είπε!babaduma δεν είμαι απο τις γυναίκες που τα τρώνε στεγνά και κοιτάνε μόνο αυτό πίστεψε με απλά είναι σχετικά άνετος οικονομικά και μου δίνει γιατί το αξίζω και ξέρει οτι δεν είμαι αρπακτικό αν τύχει ποτέ και με συναντήσεις θα καταλάβεις.πάντως κι εγώ που είμαι γυναίκα αποφεύγω αυτο το είδος των γυναικών
Εγώ...το θεωρώ εντελώς χάσιμο χρόνου να πάω κάπου και να περνάω την ώρα μου στα μαγαζιά δοκιμάζοντας ρούχα.....ξέρεις καμιά γυναίκα που να μην θέλει να ψωνίσει οπουδήποτε κι αν πάει στον κόσμο;
Το ξερω..αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..αλλωστε η ιδια το θεμα το πηγε εκει..Απο το ταξιδι στο Βερολινο,πηγε στο ποσο καταναλωτικες ειναι οι γυναικες και πως να τα τρωνε απ τους αντρες τους.Κι εγώ τι φταίω ο καημένος; Κανένα σχόλιο δεν έκανα ο πτωχός για τον πτωχό (όχι σε χρήμα) φίλο σου, αλλά εγώ τα άκουσα. Γιάννη μην κρύβεσαι, για σένα τα είπε!