• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι γυναικες ξοδευουν τα λεφτα των συζυγων...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Ε βεβαια!Μπραβο λοιπον!Αφου βρηκες το πορτοφολι και τα τρως και αυτος δεν παιρνει χαμπαρι και στα ακουμπα τοτε καλοφαγωτα και στο Βερολινο!

Παρεπιπτοντως το συγκεκριμενο ειδος γυναικων το αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι!
Πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχουν "αθώα" θύματα; Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά τέτοιες πρακτικές είναι περισσότερο συναλλαγή κι όχι χορηγία. Απλά, δεν είναι ακόμη φανερό το πως ξεπληρώνεις :cool:

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Βαθυστοχαστη συζητηση.

Εγω θεωρω πως κανενας αντρας δεν ειναι θυμα, μην τρελενομαστε, υπαρχουν οι γυναικες αρπακτικα αλλα δεν ειναι ο κανονας, ειναι η εξαιρεση. Οι γυναικες ειναι καταναλωτικα οντα αλλα αυτο δεν κανει τους αντρες θυματα, οι περισσοτεροι εχουν επιγνωση για τα εξοδα της γυναικας τους. Οταν δινεις καρτα στην γυναικα σου ειναι σαν να δινεις αναπτηρα σε πυρομανη, ξερεις τι θα ακολουθησει... Αρα δεν εισαι θυμα. :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τη φάγατε την καημένη τη γυναίκα, απλώς χαριτολόγησε..Δηλαδή αν ένας άντρας έγραφε στο φόρουμ "δεν αγχώνομαι που θα φάω τα Χριστούγεννα, βάζω τη γυναίκα μου και μαγειρεύει", θα άνοιγε νέο θέμα "οι άντρες βάζουν τις γυναίκες να πλένουν και να μαγειρεύουν...";;

Αλλά αφού θέλετε γκόσιπ και να το απλώσουμε το θέμα, εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα αλλάζουν άρδην και πλέον οι άντρες είναι αυτοί που "τρώνε" τα λεφτά των γυναικών; :)

ΥΓ. Επίσης, ένα ζευγάρι παντρεμένο κοινό πορτοφόλι δεν έχει; Ή έστω κοινή συνεννόηση; Τι σημαίνει "όταν δίνεις την κάρτα σου στη γυναίκα σου"..; Μπορεί να μη συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι, αλλά κάτι θα κάνει κι αυτή η δόλια, έστω κι αν "απλώς" μεγαλώνει παιδιά :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμένα πάντως ο κολλητός μου ψωνίζει πολύ περισσότερο από όποια γυναίκα έχω δει, μιλάμε για τραγική περίπτωση καταναλωτή. Στην Κίνα σε κάποια φάση τον είδα να βγαίνει από ένα κατάστημα με ένα αντίγραφο της Απαγορευμένης Πόλης...από μάρμαρο, ζύγιζε τουλάχιστον 50 κιλά. Τον ρωτήσαμε τι θα την κάνει αυτή την αηδία και ποιος θα την κουβαλάει στις υπόλοιπες 2 εβδομάδες του ταξιδιού και η κλασική απάντηση ήταν "Μα είναι ευκαιρία ρε παιδιά". Καλά ρε ου λέω, και οι πόρτες ασφαλείας πάμφθηνες είναι εδώ θα πάρουμε κι απ' αυτές; Απάντηση κολλητού: "Πού τις είδες; Πόσο έχουν;"

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Yorgos said:
Εμένα πάντως ο κολλητός μου ψωνίζει πολύ περισσότερο από όποια γυναίκα έχω δει, μιλάμε για τραγική περίπτωση καταναλωτή. Στην Κίνα σε κάποια φάση τον είδα να βγαίνει από ένα κατάστημα με ένα αντίγραφο της Απαγορευμένης Πόλης...από μάρμαρο, ζύγιζε τουλάχιστον 50 κιλά. Τον ρωτήσαμε τι θα την κάνει αυτή την αηδία και ποιος θα την κουβαλάει στις υπόλοιπες 2 εβδομάδες του ταξιδιού και η κλασική απάντηση ήταν "Μα είναι ευκαιρία ρε παιδιά". Καλά ρε ου λέω, και οι πόρτες ασφαλείας πάμφθηνες είναι εδώ θα πάρουμε κι απ' αυτές; Απάντηση κολλητού: "Πού τις είδες; Πόσο έχουν;"
Ε μα ήταν ευκαιρία...

Sent from my iPhone using Travel stories

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είναι αυτός που μοιάζει με τον George Clooney και έχει τις φοβίες του Monk?

paefstra

Member
Αλλά αφού θέλετε γκόσιπ και να το απλώσουμε το θέμα, εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα αλλάζουν άρδην και πλέον οι άντρες είναι αυτοί που "τρώνε" τα λεφτά των γυναικών; :)
Μπα, παλιό είναι. Τότε το έλεγαν "προίκα".
Sokratis, υπάρχει video; :haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος