panpan
Member
δηλαδή τώρα που είναι;Κι επειδή δε θα ήθελα να συμπεριληφθούν μες την ιστορία τις παραθέσω εδώ :
δηλαδή τώρα που είναι;Κι επειδή δε θα ήθελα να συμπεριληφθούν μες την ιστορία τις παραθέσω εδώ :
Δεν αποτελεί κεφάλαιο της ιστορίας αλλά σχόλιο ξέμπαρκο.δηλαδή τώρα που είναι;
Eίμαι άρρωστη σήμερα και δε μπορώ να σκεφτώ και να γράψω :roll:Α,οκ .άντε γράφε,αναμένουμε.
Φένια,περαστικά σου.και εγώ περιμένω τη συνέχεια της ενδιαφέρουσας ιστορίας σου.Eίμαι άρρωστη σήμερα και δε μπορώ να σκεφτώ και να γράψω :roll:
'Ησουν δίπλα στη Suzuka, είχες Japan Rail Pass και προτίμησες την ψαραγορά......όταν γνωρίσαμε δυο Αυστραλούς που είχαν πολύ γέλιο και είχαν έρθει να δουν formula 1 (όχι αγαπητέ μου North 666 , εγώ δεν πήγα να δω formula 1 )
Eνα θα σου πω, μετά τον Άυρτον το χάος.'Ησουν δίπλα στη Suzuka, είχες Japan Rail Pass και προτίμησες την ψαραγορά...
Μετά τη χθεσινή τραβελστορική συνάντηση μου ζητήθηκε να παραθέσω φωτογραφίες από τα ιαπωνικά WC. Κι επειδή δε θα ήθελα να συμπεριληφθούν μες την ιστορία τις παραθέσω εδώ :
- Η πρώτη πόρτα που ανοίξαμε είχε μια τουαλέτα όπως αυτή :
Έτσι μπράβο, δώσε τα φώτα σου στο λαό!!! Παρόλο που μου τα είπες ακόμα με τα σηματάκια δεν βγάζω άκρη!!!!!!! Φαντάζομαι εσείς τότε....
Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις τα κουμπάκια και τα σηματάκια. Λειτουργούν και με τον πατροπαράδοτο τρόπο....Έτσι μπράβο, δώσε τα φώτα σου στο λαό!!! Παρόλο που μου τα είπες ακόμα με τα σηματάκια δεν βγάζω άκρη!!!!!!! Φαντάζομαι εσείς τότε....
OΔΗΓΙΕΣ :Μετά τη χθεσινή τραβελστορική συνάντηση μου ζητήθηκε να παραθέσω φωτογραφίες από τα ιαπωνικά WC. Κι επειδή δε θα ήθελα να συμπεριληφθούν μες την ιστορία τις παραθέσω εδώ :
- Η πρώτη πόρτα που ανοίξαμε είχε μια τουαλέτα όπως αυτή :
Έτσι μπράβο, δώσε τα φώτα σου στο λαό!!! Παρόλο που μου τα είπες ακόμα με τα σηματάκια δεν βγάζω άκρη!!!!!!! Φαντάζομαι εσείς τότε....