hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Καλά, πόσο υλικό;;;
Καλά, τι ώρα είναι υτή που ανεβάζεις κεφάλαια ιστοριών;;;
Καλά, πόσο υλικό;;;
Καλά, τι ώρα είναι υτή που ανεβάζεις κεφάλαια ιστοριών;;;
Εύλογη ερώτηση. Η κυβέρνηση του Αφγανιστάν προσφάτως προσπάθησε να βάλει ένα φρένο σ'αυτό το παραλογισμό, διότι πολλοί άντρες αναγκαστικά ανέβαλαν το γάμο λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στα έξοδα. Με ότι αυτό συνεπάγεται..... Πολλοί χρεώνονταν στις τράπεζες για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα. Έτσι τέθηκε πλαφόν στο κατά κεφαλήν κόστος που θα πληρώνουν στις αίθουσες γάμων. Αυτό με τη σειρά του εξόργισε τους ιδιοκτήτες που δικαιολογήθηκαν ότι αφού ο κόσμος θέλει φρου φρου κι αρώματα είναι δικαίωμά τους. Γενικά μύλος. Πάντως οι περισσότεροι από τους ξεναγούς μου που ήταν νέα παιδιά χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια, ήταν ακόμα ανύπαντροι και το γεγονός του πολυέξοδου γάμου τους προβλημάτιζε.Aπορία:Πως μπορει ενας Αφγανός να κονομήσει
50.000 δολάρια για να παντρευτεί;
Ε... δε σπανίζουν και οι χήρες στο Αφγανιστάν...(Πάντα υπάρχουν και οι οικονομικές λύσεις.)Πάντως οι περισσότεροι από τους ξεναγούς μου που ήταν νέα παιδιά χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια, ήταν ακόμα ανύπαντροι και το γεγονός του πολυέξοδου γάμου τους προβλημάτιζε.
Αυτή ήταν και η γοητεία του. Προσωπικά μου αρέσουν τα γυμνά τοπία... βλέπε Ισλανδία, Αλτιπλάνο Βολιβίας, Κυκλάδες, έρημοι κλπ κλπΠανέμορφες οι λίμνες, αλλά πολλή ξεραϊλα βρε παιδί μου!![]()
Αϊ αϊ αϊ το βλέπω θα πάρω κόσμο στο λαιμό μου... Σε βλέπω για μπάνιο μετά μπούρκας βεβαια.Καλά, αυτές οι λάπις λάζουλι λήμνες στην αγκαλιά της οροπεδινής ερήμου με έστειλαν! Τώρα που πήρα το κολάι με την μπούργκα, λέω να πεταχτώ κι εγώ κατά κει για κάνα μπανάκι.