katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Καλημέρα. Η εποχή που σκέφτεστε να ταξιδέψετε είναι ιδανική για οικονομικό ταξίδι, αφού είναι εντελώς off season λόγω κρύου. Με εξαίρεση το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου, καθώς πολλοί θα έχουν την ίδια ιδέα με εσάς και γιατί πάντα του Αγίου οι τιμές πάνε στα ύψη για ευνόητους λόγους. Προτείνω λοιπόν να κοιτάξετε για άλλο τριήμερο. Από προορισμούς εφοδιαστείτε με ζεστά ρούχα και κοιτάξτε: όλη την Πολωνία, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βερολίνο και λοιπή Γερμανία, Μιλάνο και Βιέννη (αν βρείτε κάτι φθηνό σε διαμονή) αλλά και Μπολόνια, Ρώμη, Σικελία, Μάλτα για πιο ήπιες καταστάσεις από άποψη καιρού (σε περίπου αύξουσα σειρά). Με λίγη τύχη μπορεί να πετύχετε και κάτι οικονομικό για Βαρκελώνη ή Μαδρίτη.Καλημέρα σας φίλοι μου,
Καλή Παρασκευή να χουμε!
Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Σκεφτόμαστε με το αγόρι μου λόγω επετείου να πάμε ένα τριήμερο εξωτερικό ή Γενάρη η Φλεβάρη ( αν και κλείνουμε προς τις 14 Φλεβάρη αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει). Μπορείτε να μου προτείνετε ένα προορισμό; για αεροπορικά κ διαμονή είμαστε στο μπάτζετ γύρω στα 100-150.
Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω απάντηση
Προσωπική επιλογή πάντα ο νότος.