Έχει κ σημεία άκρως ινσταγκραμικα κ επιπλέον γενικά έχει νεανική ζωντάνια κ πολλά cool στέκια ως πόλη . Προσωπικά μου άρεσε πολύ (βέβαια πήγα αρχές καλοκαιριού). Είναι όμως κ πανάκριβο, οπότε τα φθηνά αεροπορικά δε σώζουν την κατάσταση)
Η Βουδαπέστη είναι γενικά μακράν ωραιότερη και πιο ρομαντική από το Βουκουρέστι. Βέβαια και ελαφρώς ακριβότερη. Η Βαλεττα επίσης όμορφη και ρομαντική, σίγουρα όχι για 3 μέρες η ίδια, είναι λιλιπούτεια, αλλά η Μάλτα έχει πολλα όμορφα μέρη και εξαιρετικά κοντινές αποστάσεις.Βαλεττα για Φεβρουάριο λέει λες;
Επίσης για 3 μέρες και τη συγκεκριμένη περίοδο ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο Βουδαπέστη η βουκουρεστι;
Ποιο έχει λιγότερο κρύο;
Η Βιέννη με πολύ ζόρι βγαίνει 3μερο και επίσης σε καμία περίπτωση δεν είναι φθηνή..Γειά σας παιδιά,
Τελικά μπήκε και στο πρόγραμμα και η βιέννη αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα προλάβουμε να δουμε πραγματα μέσα σε 3 μέρες.
Κοιτάω και για Βουδαπέστη αλλά δυστυχώς οι πτήσεις δε μας ευνοούν είναι όλες βράδυ για τη Παρασκευή.
Θα ήθελα γνώμες.
Αν ξέρετε κάποια οικονομική πτήση για Βουδαπέστη και να βολεύουν οι ώρες και επίσης αν η βιέννη είναι για 3 μέρες.
Ευχαριστώ πολύ
Σε τρεις μέρες με καλό προγραμματισμό βγαίνουν τα βασικά για Βιεννη. Το θεμα είναι ότι η Βιέννη δεν είναι οικονομικός προορισμός !! Για τις πτήσεις χρησιμοποίησε το Skyscanner που σου λέει και η paestra. Η Wizz εχει φτηνές πτήσεις για ΒουδαπέστηΓειά σας παιδιά,
Τελικά μπήκε και στο πρόγραμμα και η βιέννη αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα προλάβουμε να δουμε πραγματα μέσα σε 3 μέρες.
Κοιτάω και για Βουδαπέστη αλλά δυστυχώς οι πτήσεις δε μας ευνοούν είναι όλες βράδυ για τη Παρασκευή.
Θα ήθελα γνώμες.
Αν ξέρετε κάποια οικονομική πτήση για Βουδαπέστη και να βολεύουν οι ώρες και επίσης αν η βιέννη είναι για 3 μέρες.
Ευχαριστώ πολύ
Όπως προαναφέρθηκε η Βιέννη δεν είναι οικονομική πόλη. Όπως σου είχα γράψει κι εγώ σε προηγούμενο μήνυμα, ακόμα κι αν βρεις εξευτελιστικά χαμηλά αεροπορικά για τη συγκεκριμένη πόλη και μπεις σε πειρασμό να κλείσεις μην το κάνεις, επειδή η διαμονή και τα λοιπά έξοδα θα σας βγάλουν εκτός budget (το ίδιο ισχύει και για Ρώμη, για Μιλάνο, για Βέλγιο, για Γερμανία, για Τελ Αβίβ, για διάφορες πόλεις/χώρες που πετούν μεν low cost αλλά είναι ακριβές οι ίδιες ως προορισμοί).Γειά σας παιδιά,
Θα ήθελα γνώμες.
Ευχαριστώ πολύ