ioannisp
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το σκέφτομαι ...
Καμία απάντηση; Δεν έχει φάει κανένας δείπνο σε μπουφέ ξενοδοχείου;
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα, ότι πληροφορίες χρειαστείς για την περιοχή που θα ταξιδεψεις ειμαι στην διάθεσή σου (βλ. προσωπικό mail). Απο το 1998 εχω πάει 7 φορές οδικώς (εγώ και μοτοσικλέτα μου). Θα ειμαι Ελλάδα μεχρι 12/8. Επιστροφή απο αρχές Σεπτεμβρίου.πιστεύω ότι είναι πολύ καλή φάση να κανεις ένα τέτοιο tour με το αυτοκίνητο. θέλω και εγώ να το κάνω αλλα δυστυχώς δεν με ακολουθεί κανεις... μάλλον θα το κάνω και εγώ μονος μου... καλο ταξίδι
Χαιρετώ τα μέλη,
Εδώ και μερικές ώρες είμαι στο σπίτι μετά από ένα ταξίδι 5.500χλμ, 21 ημερών και 11 χωρών. Τα πέρασα πολύ ωραία και ξεκίνησα ήδη να σκέφτομαι το πότε και που για το επόμενο ταξίδι μου.
Καλά μας ταξίδια!!!!
Στη Βενετία το πολυόροφο πάρκινγκ 28?/μέρα. Στο Άμστερνταμ 144?/μέρα (6?/ώρα). Απίστευτο εεεεε;
Ξόδεψες μόνο μια μέρα για τις Βρυξέλλες και άλλη μια για το Άμστερνταμ και αυτές μισές... και λες πως απογοητεύτηκες... Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? Τι πρόλαβες να δεις μέσα σε λίγες ώρες?? Καλό θα ήταν να τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία...Δεν μου άρεσαν καθόλου η Βρυξέλες. Μου φάνηκε πολύ καταθλιπτική πόλη αν και ο καιρός ήταν καλός. Επίσης απογοητεύτηκα από το Άμστερνταμ, μου φάνηκαν πολύ εμπορευματοποιημένα όλα και αδικαιολόγητα ακριβά. Το υπαίθριο παρκινγκ κοντά στο κέντρο κόστιζε 144?/μέρα.
Ξόδεψες μόνο μια μέρα για τις Βρυξέλλες και άλλη μια για το Άμστερνταμ και αυτές μισές... και λες πως απογοητεύτηκες... Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? Τι πρόλαβες να δεις μέσα σε λίγες ώρες?? Καλό θα ήταν να τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία...