• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Οδικό ταξίδι σε Β/Α Ιταλία

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Λοιπόν το εστιατόρια στη Βερονα δεν το θυμάμαι ,το μόνο που θυμάμαι ειναι ότι βρίσκεται σε ένα πεζόδρομο απεναντι απο την Αρένα ,είχε και υπόγεια αίθουσα πολυ όμορφη και πολλα πιάτα με κρέας αλλα και πάστα! Αυτα θυμάμαι....
Όσο για τα Navigli ειναι μια γειτονιά που σε πολλούς αρεσει σε άλλους όχι, δεν χάνετε και τίποτα να πάτε απλα εμένα δεν μου έκανε εντύπωση γιατι στην Ελλάδα έχουμε γειτονιές σε τετοιο ύφος γιαυτο και πρότεινα κάτι προς το κέντρο που ειναι πιο τυπικό του Μιλανου! Στο Μπεργκαμο να πάτε βόλτα στην citta alta και να φάτε εκει ειναι πολυ όμορφα και με ωραία ατμόσφαιρα!

Sent from my iPad using Travel Stories

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευχαριστώ πολύ...Θα το βρω νομίζω αυτο στη Βερόνα και θα το τιμήσω...!! Σ'ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες...!!! Θα δοκιμασουμε τα παντα...ειμαστε λιγακι φαγανα..χαχαχαχ!!!

Krazykat

Member
Εστιατόριο στη Βερόνα

Πέρισυ το καλοκαίρι που ήμουν εκεί, απ' όσα δοκίμασα μου έμεινε το Terrazza "Al Ponte" (όνομα και πράγμα), που είχε πολύ ενδιαφέρουσα τοπική κουζίνα. Καλή σχέση ποιότητας-τιμής, έκανε πολύ καλή εντύπωση και στην Ιταλίδα φίλη που με φιλοξενούσε. Η τοποθεσία επίσης φοβερή.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Χαχαχα δεν έχεις άδικο, η αλήθεια να λέγεται, αλλά προσωπικά εμένα 1) μου αρέσει να το βλέπω σαν εικόνα αλλά και να το κάνω..(γιατί πόση ώρα πια να χρειαστείς για ένα τονωτικό εσπρεσσάκι;;) και 2) μου αρέσει η όλη διαδικασία, ξυπναω το πρωι και πριν παω στη δουλεια χτυπαω στα γρηγορα ένα εσπρεσσακι να ξυπνησω, οπως και μετα το φαγητο αλλο ενα εσπρεσσακι στα γρηγορα να χωνεψω...
Δε ξέρω αλλά μου φαινεται πολύ χαριτωμενο... ;)
Είναι το εσπρεσσάκι χωνευτικό; :bleh:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
είναι δεν είναι συνηθίζεται ένας καφές μετά το φαγητό, ειδικά στην ιταλία αλλά και αλλού...
ειδικά το εσπρεσάκι είναι ο,τι πρέπει!:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384